Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala ma kotaaaa

Salon ślubny Modena a wymarzona sukienka....

Polecane posty

Gość ala ma kotaaaa

Witam :) Czy któraś może wie ile kosztuje sukienka White One 450 w salonie Modena w Bielsku Białej ? Mieszkam jakieś 50 km od BB i nie wiem czy opłaca się tam zajrzeć...Bardzo proszę o wypowiedzi:)

Gość K_O_B_R_A
najlepiej zadzwoń i się zapytaj...

hej moja siostra zakupila w styczniu w salonie madonny w czestochowie ta suknie white one 450 za 3000. podejrzewam, ze w roznych salonach sa rozne ceny, bo np. w krakowie ta suknia byla po 3600z. najlepiej zadzwonic do salonu. ps. suknia sliczna

Gość ala ma kotaaaa
wredniak - dziękuję :) korba-owszem zadzwonić mogę ale wolałam najpierw zapytać na forum :)

Gość K_O_B_R_A
fakt, że na forum dziewczyny z różnych miast to i ceny różne dla tej sukni będą...mimo wszystko na Twoim miejscu pojechałabym do salonu mierzyć....wiem po sobie, że moja wymarzona suknia na mnie leżała tragicznie....

Gość ala ma kotaaaa
przepraszam za pomyłke miało być kobra* ;)

Gość K_O_B_R_A
oj tam to tylko jedna literka :-) nawet nie zauważyłam...

Gość ala ma kotaaaa
kobra - ja wiem że przymierzyć no ale 50 km a 5km to jest różnica....na

Gość ala ma kotaaaa
i zjadło mi...miało być "na razie oreientuje się gdzie najlepiej pojechać żeby potem się nie okazało że za samo paliwo zapłacę więcej niż za sukienkę :p"

Gość K_O_B_R_A
ja miałam upatrzoną suknie Obelix...nawet troche podobna do Twojej, chciałam po nią jechać do Wredniaka, ale jak ją przymierzyłam w Madonnie w Warszawie, to załamka mnie dopadła, we wszystkch koronkowych wyglądałam tragicznie...ale sentyment pozostał :-) a propos: Wredniak a Ty już masz kupca na swoją suknie?

Gość ala ma kotaaaa
wiem że trzeba przymierzyć :) Tylko chciałam wiedzieć ile kosztuje bo jakby cena była 4 czy 5 tys to musiałabym o niej zapomnieć...

K_O_B_R_A - skarbie zainteresowanie bardzo duze, tylko wiesz albo za duza, albo za mala, albo za krotka, albo za dluga heheeh, ale ciagle ktos pyta czyli jest dobrze :):):)

Gość K_O_B_R_A
Kurcze...jak za duża to można przecież zmniejszyć...jak im dobrze do figury i urody, to powinny brać....a te kokardki dodają jej takiego uroku, że sama na siebie byłam zła jak się okazało że koronki to impreza nie dla mnie. Ale pewnie któraś się zdecyduje ją kupić, jak na bank będzie wiedziała że ta jedyna to Obelix.

no tak, tylko niektorym wydaje sie, ze kupi sie uzywana szyta na miare ;) hihi no nic czekamy :D

Gość evvvunia
a mozecie podac linka do tej sukni?

Gość evvvunia
hmmm no zeczywiscie bardzo ladna. mieszkam w czestochowie i nawet nie wiedzialam ze tu jest taki salon. moze dlatego ze jeszcze nie chodzilam za sukniami. dopiero zaczne