Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0987654321

Twilight - piosenka

Polecane posty

Gość 0987654321

Kto mi powie, kto wykonuje i jaki jest tytuł jednej piosenki z filmu Twilight?? Piosenka leci pod sam koniec, kończą tańczyć, jakiś smut w tle i zaraz potem przechodzi właśnie w ten kawałek, którego szukam. To nie jest nowa piosenka, tak mi się wydaje, znałam ją już wcześniej. Nie podawajcie tytułów z soundtracku, bo jej tam nie ma. Ktoś pomoże??

Gość 0987654321
Nie chodzi mi o jakiś podkład muzyczny do filmu, kawałek ścieżki... Chodzi o konkretną piosenkę. Łazi mi po głowie od jakiegoś czasu i usłyszałam w tym filmie. Być może leci na napisach, ale tego pewna nie jestem... Na oficjalnym soundtracku jej nie ma...

Gość 0987654321
I nie pytam o ten kawałek Bella's Lullaby czy to co ten koleś gra na fortepianie, tego wszędzie pełno... Kurde, nawet nie potrafię w tej chwili skojarzyć słów tej piosenki, o którą mi chodzi...

Gość 0987654321
Naprawdę nikt?? Przecież teraz pełno fanek tego filmu, które ponoć znają go na pamięć... Kawałek troszkę kojarzy mi się klimatem z Gorillaz...

Gość 0987654321
Ta jasne...

Gość 0987654321
Ok... Dzięki, że chcecie mi pomóc, ale... Ile razy można mówić, że tej piosenki NIE MA NA SOUNDTRACKU!! To jest jakiś kawałek, który znalazł się w tym filmie chyba zupełnie przypadkowo...

Gość izunka93
Radiohead - 15 Step

Gość ratunku pomocy
Megadeath - Hangar 18