Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taloolah

Synowe matek jedynaków.

Polecane posty

Jak się układają Wasz relacje z jego matką. Jestem pół roku po ślubem. Przed nim w relacjach z przyszłą teściową było można powiedzieć idealnie, idylla, sielanka i w ogóle miodzio:D Po ślubie, nie powiem nasze relacje są bardzo dobre, dbam o teściową jak o własną mamę,ale nasze stosunki delikatnie mówiąc ochłodziły się;) Jeśli wątek się rozwinie to powiem o co chodzi dokładniej. Dodam,że nie chcę tu sią skarżyć na teściową jak to jędza, czy coś w tym stylu, ale chciałabym porad trochę bardziej doświadczonych mężatek...

Gość chcesz się zamienić
czy na stałe zmienić?

Gość powiem ci tak....
jak mieszkacie z nia razem to sie wyprowadźcie a jak nie mieszkacie razem, to nie przejmuj się :) 🖐️

Mieszkamy jakieś 400 km od jego mamy. Nie mam się czym przejmować, ona nie jest złą kobietą. Ale czasem wyskoczy z takim tekstem,że z butów mnie wywala:P Dodam,że teść nie żyje, więc pewne sprawy siłą rzeczy spadają na męża i na mnie;)

Gość już stara synowa
moja teściowa zawsze waliła teksty że mało z siebie nie wyszłam ,ale mój mężuś jej bronił że jest stara i nie wie co mowi a ona po mnie jeżdziła do woli ,aż kiedyś nie wytrzymałam i wywaliłam wszystko jestem traz złą synawą i jeszcze gorszą żoną ,zawsze uważałam że z synową swoją będe żyć dobrze i w zgodzie mając na uwadze własne doświadczenia ,ale czym byłam bardziej ugodowa tym bardziej synowa mnie traktowała z gory i jak darmową służbę ,i tu też jestem wrogiem nr 1 bo jak śmiałam się postawić