Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ON DZIS ZNOWU

SIE NIE POPISAŁ

Polecane posty

Gość A ON DZIS ZNOWU

skonczył po 2 minutach nawet nie wszedł we mnie nie użył ani palców ani języka

Gość A ON DZIS ZNOWU
seks dla mnie to frustracja nie pamietam kiedy on dał mi rozkosz

Gość PaniKaczorek
to jak to zrobił?

Gość A ON DZIS ZNOWU
tak jak zwykle rozebrał mnie [ NIE WIEM PO CO] i po chwili pieszczot miał wytrysk potem nie zrobił nic zeby mnie zaspokoic i tak bez przerwy . ma przedwczesny wytrysk

Gość A ON DZIS ZNOWU
oboje jestesmy dobrze po 30-tce mam dosc na 10 stosunków 9 tak sie kończy porazka

Gość A ON DZIS ZNOWU
jestem dla niego dobra czuła i wyrozumiała ale poziom mojej frustracji seksualnej osiągnął apogeum

Gość A ON DZIS ZNOWU
czasem cos powie ze jest do niczego ale nic z tym nie robi a czasem wogóle nie widzi problemu szlag mnie trafia tym bardziej że ponoc spotykamy sie dla seksu bo on mnie nie kocha a ja jego bardzo

Gość mmmaartin
cos dla facetow dla lepszej satyslakcji... www.xtrasize.ocom.pl www.maxatin.ocom.pl maxymalne zadowolenie !

udajesz czy naprawdę jesteś idiotką? spotykasz się z facetem TYLKO dla seksu, on się w tym kompletnie nie sprawdza a TY zamiast kopnąć go w tyłek , żalisz się......? :D

Zwiąż drania i zawiąż mu ciasno wstążkę na przyrodzeniu. >=] A potem korzystaj do woli >=D

Gość Więlki Gonzo
Nie wmawiajcie mi ze wina lezy tylko po jednej stronie . No chyba ze to jakis skrajny przypadek .

Gość papryczka12
masakra:(

A jaka jest wina po drugiej stronie? Taka, ze kreci go na maxa i kolo dochodzi po hmm 2min ;)? Hmm, szczerze mowiac ciezki orzech do zgryzienia poniewaz problem tkwi w psychice. Proponuje kilka podejsc, szczera rozmowa, powiedz mu o wszystkim i wyznaj swoje pragnienia. Jesli on tego nie uszanuje / zignoruje wymien model na lepszy.

Gość Wielki Gonzo
Przedwczesny wytrysk nie jest spowodowany tylko ' kreceniem na maxa ' . Moze tn byc np. zbyt rzadkie wsolzycie

Nie mam pojecia, nigdy nie mialem takich problemow nawet jak nie uprawialem sexu przez dluzszy okres. Jak dla mnie problem siedzi gleboko w psychice i tylko zapal, dobry lekarz i wyrozumialosc partnerki wyleczy problem jak rowniez zwiazek.