Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana w bylym chlopaku

Tesknie za moim ex...

Polecane posty

tu nie chodzi o ryzyko ani tez o cierpienie. trzeba porozmawiac - dwa lata, to szmat czasu. autorko, rozwaz wszystkie za i przeciw. mysle, ze nie ma co rozwazac calej sprawy pod katem "powrotu" czy tez "dania mu szansy". przede wszystkim, jesli wam na tym bedzie zalezalo, trzeba by bylo zaczac wszystko od poczatku. tak, jakbyscie poznawali sie od nowa. a, co najwazniejsze, rozmawiac. rozmawiac i jeszcze raz rozmawiac. przy pierwszych nieporozumieniach - rozmawiac. rozmowa to podwaliny dobrego zwiazku.

Gość oooo witam
Wystarczy jesli sie domyslisz, kim jestem i... bedziesz moim :) co wydaje mi sie raczej nie do spełnienia

A po drugie kochać to kogoś zaakceptować takim jakim jest ;) Nie zrobiłaś tego więc zastanów się czy to na pewno jest miłość. Czy nie tęsknisz za czymś innym. No i kwestia twojego obecnego partnera szanujesz go ?? To nie myśl o byłym .

oczywiście że odpowiednia ;) dziś twoje życzenie jest dla mnie rozkazem ;)

Gość oooo witam
jestes hugiganeeem:D

Gość oooo witam
oooo i co jeszcze ? nie mam nika i nigdy miec nie bede, nie doroslam, zeby sie zaczernic:)

Gość oooo witam
nie starasz sie:( czekam na maila i nic😭 nie chce tu pisac, chce cie tylko dla siebie, dzis tylko ty i ja i muzyka:)

hehe :D to juz mi na @ info posyłać :P albo zdradź mi ten co ze mną rozmawiasz ;)

Gość OLA LAaaaaaaa
zapomnij o ex. ja rozsypałam swój nowy związek przez zastanawianie się nad tym co by było... tylko, że to nie mój ex mnie zostawił, a ja jego - dlatego, że się nie starał i np. pisał do innych dziewczyn na różnych portalach. niedługo po tym poznałam kogoś fantastycznego, a ex zaczął pisać, że jestem jedyną kobietą, z którą mógłby mieć dzieci itp., zapraszał mnie w różne miejsca, żeby pogadać i chciał za mnie płacić (co nigdy wcześniej się nie zdarzało)... myślałam o nim i o tym, że gdyby nie ex, nie poznałabym obecnego, więc ex ma pierwszeństwo.. przez to głupie gdybanie straciłam najpiękniejszy czas związku z obecnym chłopakiem. ciesz się nowym związkiem, a poprzedni rozdział zamknij na zawsze. nie będziesz tego żałowała. kolejnym argument - napisałam do koleżanki, że mój ex ma idealne ciało i potrafił wynagradzać ubytki charakteru w naturze - w żartach oczywiście. mój obecny przeczytał tą rozmowę, poczuł się gorszy (choć wcale nie jest!) i nie odzywa się do mnie już od tygodnia.

Gość oooo witam
jestem:P wez przestan. poszukaj a mnie znajdziesz:P chyba, ze nie chcesz, to se odpusc:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość oooo witam
jestem jak ten mały kwiat na łace a tam pomysl znajdziesz ich tysiace:P

Gość oooo witam
alez zes jezd podlota podla:O

Już wiem :D muszę jechać do pracy jak wróce to napisze do ciebie dostałem pilne zgłoszenie :O

Gość oooo witam
a juz mialam nadzieje na fajna zabawe dzisiejszego wieczora a tu taka klapa😭 chyba sie upije chociaz to dopiero poludnie:P

Gość oooo witam
bea komentarza idz, ja tez idem:D

Gość oooo witam
idz juz łobugggzie:D biały:P