Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie co mam zrobic

czy wyczerpalam juz swoje szanse czy on chce mi tylko dac nauczke?

Polecane posty

Gość Mam to samo-lat28
Nie jestem jedynaczka. Mam siostre ..ale bylam zawsze oczkiem w glowie rodzicow, siostra zreszta tez,Potem siostra majac lat 20 wyjechala na studia a ja zostalam sama w domu z rodzicami.Ja mialam wtedy 14 lat. Nie sprawialam problemow rodzicom ale tez nie bylo w domu rygoru, rodzice spelniali moje zachcianki, czesto ratowali mnie z opresji.

Gość Mam to samo-lat28
I moj facet tez jest spokojny, opanowany a ja jak diablica. Jezeli sie nie zmienie, to dlugo ze mna nie wytrzyma

Gość pytam sie co mam zrobic
no ja wczoraj doznalam szoku lekkiego-uwaga!- odezwal sie :D:D panicz wyszedl ze swojej skorupki i odwazyl sie odezwac :] coz za przyjemnosc! zadzwonil,byl na poczatku lekko oschly,przeprosil ze sie wtedy tak rozlaczyl ,ze powinnismy sobie od razu to wyjasnic itp.no ja staralam sie byc spokojna,mowie ok rozumiem i takie tam,chwile pogadalismy o takich neutralnych rzeczach,zlozyl mi zyczenia walentynkowe,dopiero potem sie rozkrecil i zaczal sie dopytywac czy to co ostatnio powiedzialam w zlosci ,czy to prawda,wyjasnilam ze nie i tyle,gadka byla juz luzniejsza ale jeszcze nie az tak by padly jakies slowa w stylu tesknie/spotkajmy sie/albo kocham. takze no...niby jakos sie to posunelo do przodu ale zobacze co bedzie dalej a co tam u Was dziewczyny?