Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraskik

czy kazdemu pasuje blond?

Polecane posty

Gość kraskik

w polsce wiekszosc blondynek jest farbowana wiec chyba blond kazdemu pasuje.kwestia przyzwyczajenia.co myslicie?

Gość to że więkoszość kobiet
farbuje sie na blond nie oznacza,że kazdej on pasuje.Wiele z nich wygląda w blondzie brzydko ale mimo to nadal farbuje na ten kolor:oNo ale wg nich wyglądaja ok,brak im po prostu obiektywizmu w ocenie samej siebie...

Gość to że większość kobiet
to tak samo jak nie każdemu pasuje brąz,czerń czy rudy....nie ma uniwersalnego koloru w którym absolutnie wszystkim będzie do twarzy!

Gość ddfdd
Ja, mimo że jestem blondynką z natury - to mi ten kolor nie pasuje, bo mam bardzo jasną karnację. Z blond włosami wyglądałam jak świniak albo albinos. Teraz włosy farbuję na wiśnię, mam przyciemnione henną brwi i rzęsy. I myslę że wlasnie taka kolorystyka pasuje do jasnej karnacji.

Gość troja30
moze masz racje ze kwestia przyzwyczajnia....ale sa tez brunetki i szatynki na tym swiecie.podejrzewam ze kazda kobieta marzyla o blondzie tylko ze jedne wygladaja ok a inne mniej korzystnie..

Gość kraskik
ok to podpowiedzcie mi mam jasna karnacje oczy jasno zielone brwi jasno brazowe a wlosy brazowe u czubka sa ciemniejsza a im w dol tym jasniejsze(mam wlosy dlugie do polowy plecow) wydaje mi sie ze do tego typu urody blond pasuje

Gość ollinka135
na pewno nie każdemu pasuje blond :O np. mi na pewno nie, więc nie zamierzam próbować... według mnie braz pasuje każdemu, ale tylko z tego względu, że ma wiele odcieni, nawiazuje i do blondu, i do czerni :) pozostaje kwestia, żeby dobrze dobrać odcień...

Gość ddfdd
A ja własnie nie marzyłam o blondzie. Zawsze marzyłam by mieć takie wiśniowe/rubinowe włosy (a potem okazało się że w takich kolorach własnie wyglądam najlepiej) - takie kobiety podobały mi się najbardziej. Może dlatego że jest ich nie wiele? Wiekszość farbuje się albo na blond albo na czarno.

Gość kraskik
macie racje tylko ja potrzebuje zmiany mam 20 lat i wciaz naturaln wlosy.nigdy nie farbowalam..poprostu juz mi sie znudzily :(

Gość kraskik
a ten kolor w rudy nie wchodzi?

Gość ja bym postawiła na taki kolor
tak, podchodzi pod rudy, w blondzie możesz wyglądać zbyt blado skoro masz jasna karnację, jasna oprawę oczu... ja tez mam 20 lat i nie farbowałam włosów :)

Gość kraskik
:) najlepiej chcialabym zalozyc perulki roznych odcieniach i zobaczyc jaki kolor mi pasuje.niemozliwe jednak