Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość not a good time

spalam z gosciem wczoraj i przedwczoraj

Polecane posty

Gość not a good time

dzis walentynki a on nawet nie zadzwonil, nawet nie napisal glupiego smsa wiem , ze to babiarz, lata za kazda, ale i tak mi przykro

Gość mala księżniczka
to nie jest twoje święto czekaj z ciepliwością na dzień......... może wtedy złoży tobie życzenia

Gość 3bitka
dzisiaj jest swieto zakochanych a nie latwych worow na sperme:)

Gość not a good time
idac z nim do lozka, wiedzialam, ze z tego nic nie bedzie, bo on nie moze byc z jedna, wiem jaki on jest, wiem ze duuuzo pije... wszystko to wiedzialm, ale on mi sie tak strasznie podobal nie chce nic od niego, ale czuje sie jak szmata

Gość loikoooo
Gdyby sobie za jakis czas o tobie przypomnial nie spotkaj sie z nim !! a co powiesz na moja sytuacje : tak bardzo mi smutno dzis bo facet z ktorym sie spotykalam jakies 4 miesiace nie umowil sie dzisiaj ze mna a wiadomo sa walentynki wczoraj przypadkowo spotkalam go na miescie i sie pytam co u niego i czemu nie dzwoni bo ostatnio gadalismy prze tel w ubiegla niedziele a on sie wymowil ze jest bardzo zajety ostatnio i ze musi juz isc i zero slowa o walentynkach i pozegnal sie i poszedl dzis nic sie nie odezwal jak do tej pory Czy mam rozumiec ze to juz koniec ?? a jeszcze 3 lutego mowil mi ze zamiast siedziec w pracy wolal by byc razem ze mna w niedziele w rozmowie tel nic nie wskazywalo na to ze tak sie zachowa wczoraj i dzis a mowil ze mu zalezy na mnie ... BYC MOZE ON SIE KIEDYS DO MNIE ODEZWIE ALE JA POSTANOWILAM SIE JUZ Z NIM NIE SPOTKAC ANI RAZ

Gość nie wierzę że to czytam
no cóż...czujesz się dokładnie tak jak się zachowujesz :O Gdyby nie było kobiet takich jak ty koleś szybciutko zmieniłby postępowanie :P albo polubił celibat :D

Gość not a good time
ja tez sie z nim juz nie spotkam-nigdy byly 2 razy, bylo fajnie-wystarczy najgorsze to to ze on sie napewno pochwali swoim kumplom, ktorych niestety tez znam

Gość loikoooo
skoro wiesz ze to babaiarz to musisz sie z tym pogodzic ze cie tak potraktowal tacy faceci tylko zaliczaja kolejne kobiety moj niby babiarzem nie jest a tez mnie zle potraktowal a juz sie wydawalo ze wszystko jest na dobrej drodze

Gość not a good time
zagrozil mi ze jak go zdradze to mnie zabije palant, przeciez razem nie jestesmy

Gość hahahahihihi
yyy to zupełnie niefajnie, ale przynajmniej przeleciałaś gościa -- www.tor-pionki.pl

Gość dariusz f.
kto tuaj jest z miejscowosci Pionki ???