Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlatcy moch

Gral ktos w gre Red Light Center??

Polecane posty

Gość wlatcy moch

Gość szabla
ja nie tylko gralem ale w dalszy ciagu jestem graczem i nie ukrywam ze wielkim fanem. polecam gre wszystkim powyzej 18 roku zycia. GRA ZAWIERA TRESCI NIE WSKAZANE DLA OSOB PONIZEJ 18 ROKU ZYCIA!!! gre mozna traktowac jako serwis radnkowy. gra jest darmowa. mozesz ale nie musisz kupic konta VIP. (bez konta VIP nie mozesz wysylac wiadomoscvi prywatnych. zawsze jednak mozesz pisac na forum publicznym lub uderzyc przez prywatne konto uzytkownika. ;p) po zalogowaniu dostajesz swoj login i haslo. uzywasz ich w grze i w serwisie. gra oparta jest na cyberseksi ale nie ktorzy urzytkownicy nie maja nie przeciw spotkaniu sie w rzeczywistosci. pytania? pisz na mojego maila.

Gość jórekogurek
polecam wszystkim scat, ciepła kupa na klacie to jest to

Gość marta50000
gralam w ta gre okolo roku bardzo fajan ale banuja bez powodu gdy napisalam donich dlaczego mnie zbanowali to niby za falszywe dane dane do wertyfikaci wieku wyslalam im dobtre naciagaja ludzi na zakup vipa a potem banuja tak zarabiaja nanas i potem banuja i wymyslaj cuda o zlamaniu regulaminu

Gość Magda330
Który sposób opłacenia konta vip jest najlepszy

Gość MyShadow
A wie ktoś może ile kosztuje te konto VIP?

Gość bstok szukam jej
wlasnie sie rejestruje

Gość o qrna
gra dla niewyztych ludzi seksualnie,chore!!

Gość pener39
"gra dla niewyztych ludzi seksualnie,chore!!" cóż, głupia cipa z ciebie xD

Gość misisa
Czy jak zapłace połączeniem za konto vip to weźmie mi jeszcze jakąś dodatkową kase ? czy tylko za połączenie i tylko na jeden miesiąc ?

Gość TELA
vip w tej grze kosztujw 20 euro przy wypelnianiu danych odznacz na dole aby ci co miesiiac nie pobieralo kasy z konta mozewz tez uzbierac wirtualna kase na zakup vipa musisz uzbierac 300 pare raysow zalezy to od kursu dolara a i przedewszystkim zrobic wertyfikacje wieku ze jestes osoba pelnoletnia i wtedy jak masz wirtualna kase inna osoba ktyra ma juz vipa kupi ci go a ty mu oddajesz wirtualna kase czyli te 300 pare raysow

Gość BASKA5000000
torenty org smierdza kalem nic tam niema zaloga lipna i trzeba kase wydawac na konto najgorsza strona torentowa jaka widzialam

Gość JASKIER2011
Sprobojcie, jesli lubicie cyberwrazenia, zainstalowac AChat.Sporo mozna...ale bez vipa trzebe kogos z vip do siebie przekonac.

Gość bamboleooo
Znam ta gre od dawna... moze ktos pomysli ze jestem nienormalna,ale gram w nia od 3 lat,ale nieregularnie,poznalam sporo osob,mam ztamtad przyjaciolke,z ktara poznalam sie w realu.Ta tzw, gra.... niemusi tu chodzic tylko o sex,chociaz wiadomo.. w dzisiejszych czasach wszystko kojazy sie z sexenm ;)graja tam rozni ludzie, osoby ktore zalezy na spotkaniach w realu na sex,osoby ktory chca sobie tylko pogadac,i tez takie osoby ktore robia tam interesy...ale niepowiem jakie,ale niechodzi o sex,pozdrawiam wszystkich :*

Gość gość
Tylko o sex chodzi w tej grze