Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z kasą

chce kupić auto

Polecane posty

Gość dziewczyna z kasą

Chcę kupić używane auto klasy wyższej, kombi z silnikiem diesla, w cenie około 100000 zł, maksymalnie 120 tyś.. Zastanawiam się nad BMW 530d, Audi A6 3.0TD, Mercedes E 320 CDi. Oglądałam te samochody, każdy jest świetnym autem i nie mam pojęcia na co się zdecydować. Co byscie wybrali??? Po głowie chodzi mi BMW, ale to BMW, czy jak wybiorę BMW to nie bedę w towarzystwie uchodzić za wiesniare??????

Gość audi to dobry wybór
bmw dresy mercedes badylarski szpan

Gość sgerh
a ja bym kupiła mniejsze auto i mniej luksusowe ale za to nowe a nie jakiegoś starego, zjeżdrzonego grata w tych pieniądzach kupiła byś nowego Golfa na wypasie

Gość konnnnnnnnnnnnn
wiesniactwem jest kupowanie takiego luksusowego auta w dobie kryzysu gospodarczego gdy ludzie tracą pracę, po co ci taki samochód? założę się że to jakiaś twoja fanaberia, i w zupełności wystarczył by ci używany fiat seicento lub daewoo matiz

Gość asdfhjkl
konnnnnnnnnn ma rację, takie auta to fanaberie bogatych buraków

Gość chyba serdelek
hehe i marzenia biedaków :classic_cool: no cóż dla biedaka seicento jest super wozem :D

Gość dziewczyna z kasą
aha, jeszcze musze kupić prawo jazdy, bo nie mam juz siły zadawć 11 raz - uwzięli się na mnie i mówia, że nie nadaję sie za kierownicę

Gość dziewczyna z kasą
hahaha bardzo śmieszny podszyw z tym prawojazdy 0/10 a kombi koniecznie bo dużo podrużuję, mieszkam w Danii, mąż jest duńczykiem, ale że Dania nie daleko, to dość często jeżdzę z dziećmi a czasem z mężem do Polski, i trzeba się jakoś zabrać z torbami więc koniecznie kombi

Gość to kup se cieżarówkę
akurat dla nadętej prostaczki będzie OK

Gość dziewczyna z kasą
czy ja cię chamie powyżej obrażam? więc mógłbyś zachować trochę kultury i się nie wypowiadać jeśli nie masz nic do powiedzenia

Gość dziewczyna z kasą
jestem pawie zdecydowana na BMW

Gość weronika j
A nie trochę za duże jak dla dziewczyny? Może jakąś corsę, w AutoOrder widziałem Opla Corsę ten nowszy model bardzo ładne, zgrabne autko i dobry silnik.

Gość prawictwo pospolite 133
tutaj chodzi o to , ze nowe auta są lepsze niż uzywane .. Kazde używane auto ma przekręcony licznik w dół ze 400 tys km na 120 tys km to auto używane ktore kupisz za 100 tys zł to będzie wrak z kręconym licznikiem .. Ja sie nie interesuje autami , ale jakbym miał 100 tys zł to wolałbym kupić nową renault lagune 3 albo nową honde accord niż jakieś wypierdzianego , wyekspoloatowanego złoma po dziadku z wermachtu ..który tylko z zewnątrz ładnie wygląda , a silnik ma za sobą 400 tys kilometrów .i całe zawieszenie oraz skrzynia biegów jest do wymiany .. Jasne ze warto kupić uzywane auto jak masz niewiel pieniedzy , ale jak masz ponad 40 tys zł to szukaj tylko nowego .. Naprawdę trzeba być niezłym debilem ,zeby za 60 tys zł kupywać używane auto . Lepsze nowe z salonu .

wiem ze ten burakowóz ponizej jest wart 10 tys zł , a nie 100 tys zł , bo to stara wersja ale szczerze chciałabyś odkupić takie auto ? https://www.youtube.com/watch?v=qhiNYcvLJS4

a przepraszam był wart 10 tys zł , bo jak burak spalił silnik to jest wart 1 tys zł .. Poza tym jesli kupujesz uzywane to warto rozejrzeć się za czyms co nie było katowane czyli omijaj BMW i Audi

Gość gość
Co za bzdura. Kupno nowego auta to tylko i wyłącznie strata pieniędzy. Jak masz firmę to można, bo wrzucenie w koszty rekompensuje utratę wartości w jakimś tam stopniu. Nigdy w życiu bym nie kupił jakiegoś g*******ego auta za 100k tylko dlatego, że jest z salonu. Za 100k można kupić 3 letnie BMW 520d...

ale bmw to burakowóz . Wiec szkoda nawet za darmo go brać

jeśli ktoś ma 60 tys zł gotówki czy nawet 100 tys zł gotówki i kupuje używane auto to jest debilem . Tyle w temacie

Gość gość
Ja bym wybieral miedzy Audi a BMW ale tak naprawdę szukałbym jakiegoś tańszego japonca czy koreanczyka :-)

Gość gość
Haha jasne. Ja w tym roku zamierzam kupić właśnie BMW o którym wspomniałem. Nawet na myśl mi nie przyszło, żeby patrzeć na jakąś Insignię w biedzie z salonu.

Gość gość
wow to BMW na youtube wygląda bardzo ładnie .. Super wersja , bez śladów zuzycia

Gość TolciaQQ
Warto abyś również zajrzała do serwisu https://clixs.pl/ z ogłoszeniami różnych aut nowych i używanych, także może akurat uda Ci się znaleźć swoje wymarzone auto w dobrej cenie.