Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja majac 16 lat wazylam

Czy wasze JEDYNAKI nie domagaja sie rodzenstwa????

Polecane posty

Gość ja majac 16 lat wazylam

Jak w temacie...

Gość kiedy moja córka miała 7 lat
zrobiliśmy zebranie i nastąpiła dyskusja czy rodzeństwo dla córki czy pies... Głosowanie 3:0 na korzyść psa :)

Gość co za głupie pytanie
od kiedy to wszystkie zachcianki dziecinne należy spełniać. Mój 7 letni syn ostatnio chciał normalny samochód i byl krzyk przez kilka tygodni i co miałam mu według ciebie pozwolić. Tak samo jest z rodzeństwem. nawet jak wspominał to wytłumaczyłam mu, ze siostra czy brat to nie jest lalka, którą można po kilku dniach rzucić w kąt.

Gość gedffff
powiedz mu, że jeszcze niech poczeka rok, bo mając 17 lat to go prokurator może ścigać za ucieczkę z domu. A do tego jak mu brak rodzeństwa to już 17 latki mają swoje dzieci, także niech się sam postara i będzie wiedział ile to kosztuje wychowanie dziecka.

Gość hehehe u mnie bylo
podobnie z tym psem :D Od kiedy umialam mowic zawsze chcialam miec psa! W koncu zszantazowalam mame, ze albo rodzenstwo albo pies. Dostalam psa :D Potem pojawil sie tez na swiecie brat... ale juz go nie potrzebowalam :P

Gość fedarrrr
jakbym tak każdą zachciankę spełniała dzieciom to już dawno byłabym ścigana za zadłużenie w banku.

Gość ok ale czy
a moja kolezanka majaca juz ok 30 mowi ze zaluje ze nie miala rodzenstwa

Gość babki
moj synek zapragnal miec rodzenstwo (kogos do zabawy) jak zobaczyl taka mala dzidzie. no coz ..a ja zabralam sie do dziela i bedzie rodzenstwo za 8 miesiecy!! ;)

Gość nie rozumiemmmm
a jak będzie dziewczynka i synek powie, że z babą nie będzie się bawił, to co, oddasz ją i zrobisz kolejne, może będzie chłopiec i tak do skutku.

Gość vfbgnhjmk
bedzie, nie bedzie... 8 miesiecy to szmat czasu i wszystko moze sie zdarzyc wiec sie nie ciesz za bardzo, zawsze mozesz poronic albo cos innego moze sie stac....