Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kloppklopp

od dzis zbieram na powiekszenie piersi

Polecane posty

Gość kloppklopp

co wy na to? jejku tylko zebym wytrwala i nie wydala tej kasy gdy bedzie potrzebna, zaraz sobie zrobie jakas skarbonke:)

Gość kloppklopp
moze ktoras sie przylaczy?:)

Gość Śnieżynkaaa
To ja będe zbierała z tobą, ale na coś innego :P na pomniejszenie piersi :D Ile musisz uzbierać? I ile masz miesięcznie?

Gość kloppklopp
hehe aha;) no ja musze ok 8 - 10 tys;) miesiecznie niestety roznie to bywa;/

Gość Śnieżynkaaa
Ja na własne wydatki niestety mam bardzo mało, a nie moge wszystkiego odkładać na operacje.. bo ciuchy, kosmetyki itd.. A mam na oku klinikę i operacja tam kosztuje około 7tyś.. plus badania

Gość kloppklopp
da, da:D

Gość kloppklopp
nie brak, jednak marze o pieknych piersiach bez push up:)

Gość oo ta druga jest zajebista
ja bym sobie silikony wstawila ale male,bo teraz mam dosyc duze,a chcialabym miec male i twarde

Gość tertrte
Skoro masz kompleksy to zrob operacje. Jakkolwiek, najpierw radzilabym po prostu zrezygnowac z push upow na jakis czas i zaczac nosic gladkie staniki. Byc moze ze piersi ci w nivh urosna. Czesto sie tak dzieje ze noszac push upy blokujemy pawidlowy wzrost piersi, rozplaszczajac je. Tkanka tluszczowa z piersi zamiast odkladac sie na piersi, migruje w kierunku pach, gornej czesci brzucha jak i plecow. Radze najpierw poczytac i zastosowac sie do wskazowek. Wiecej mozesz znalezc na stronach takich jak lobby malobiusciastych, stanikomania. Wystarczy wpisac w wyszukiwarke. Polecam powyzszy sposob z gladkim, dobrze dopasowanym stanikiem gdyz sama mialam rozmiar malego A, a tylko dlatego ze wiezilam swoje piersi w push upach. Po pol roku mam rozmiar B. Jezeli nie wierzysz i czujesz sie zle z rozmiarem swojego biustu,rob operacje, ale pamietaj, ze operacja to same problemy: 1) problem z prawidlowym zrobieniem mammografii ( tylko dobrze wyspecjalizowana osoba potrafi dobrze zrobic mammografie przy wkladkach silikonowych) 2) czesto: problem z karmieniem 3) Nawet jak producent wkladek obiecuje ze sa one dozywotnie- to niestety trzeba je z czasem wymienic. Mieszkalam kiedys w Anglii z chirurgiem plastycznym. Sama mialam wtedy chec zrobienia sobieoperacji, on mnie przekonal zeby nie robic

ano to prawda z tymi push upami, ja niedawno z nich zrezygnowałam bo zaczeły mnie wkurwiac, wiec narazie czekam na efekta

Gość tertrte
c.d ..bo z czasem trzeba je wymienic i czesto sa rozne powiklania. Poczytaj sobie angielskie strony. Ile osob ktore zrobily sobie operacje powiekszenia biustu jest niezadowolonych. Koszt operacji to jakies 12 tysiecy powiedzmy. Licz ze wkladki wytrzymaja jakies 10-15 lat a potem znowu operacja. Naprawde, ja bym odradzala ci operacje. Poza tym, zobaczysz, urodzisz dziecko i piersi ci sie powieksza. Trzymam za Ciebie kciuki, zycze podjecia madrej decyzji, pozbycia sie kompleksu malego biustu, pokochania siebie w pelni i wiecej sily. :)

Gość kloppklopp
tertre ale jak tu zrezygnowac z push upow, nie da rady, po domu chodze w duzym gladkim staniku ale jak gdzies wychodze to zakladam push up nie przezylabym tego gdybym miala gdzies wyjsc plaska

Gość tertrte
Ja tez tak robilam :) Glowa do gory! Jak gdzies wychodzisz to zakladaj push upa, a jak jestes w domu to gladki. Postaraj sie tez moze spac w gladkim, to wtedy szybciej biust nabierze ladnego ksztaltu. Ale jest jedna zasada: stanik musi byc odpowiednio dobrany. Poczytaj wiecej na elektroniczny bra fitter-wpisz do google. Bedzie oki :)