Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesie.sboe

Co to mogło byc wczoraj?

Polecane posty

Gość bojesie.sboe

poszłam ze znajomymi na piwo wyszlam o 22 a wrocilam o 23 jedno piwo warka stron i bylam pijana :o krecilo mi sie w glowie :o gdzie jak normalnie musze wypic 3 piwa zeby mnie sieklo albo jak pijemy 0,5 na dwie osoby to tez sie upic nie moge. wiekszosc mowi ze mam mocna glowe a tu wczoraj bum :o jak wrocilam 0 23, to o 1 w nocy szlam sie kapac i jak wstalam to dalej mi sie krecilo w glowie, ale czulam ze pijana nie jestem :o potem sie polozylam i mnie reka zaczeła bolec, zyla na rece wydawalo mi sie ze jest wypukla( w tym miejscu gdzie pobiera sie krew na dabanie), polozylam sie spac i dzisiaj normalnie sie czuje tylko reka mnie boli w tym miejscu kolo żyły O.o nie wiem czy to ze zjadlam wczoraj tylko pierogi, i to ze nie jem miesa moglo miec wplyw na to ze mi sie tak we lbie krecilo po 1 piwie? jeszcze nie mialam takiej sytuacji nigdy i to bardziej wygladalo na zawroty glowy, a nie szum po wypiciu :(

Gość Kafel.
Piwo z wkladka bylo ! I Cie sieklo !

Gość Piatek 13 byl i tyle

Gość bojesie.sboe
raczej nie bo kupowalam piwo sama przy barze, kelnerka otwarla i podala mi nie miala by czasu czegos wsypac, a znajomi nie mieli jak bo nie dosc ze pilam z butylki a nie kufla to nigdzie nie odchodzilam od stolu, a moi znajomi nie bawia sie w takie cuda jak dragi :(

Gość nie jadlas nic rawie