Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa23

co oni mają w sobie?

Polecane posty

\"ja w wieku 25lat zarabiam sobie na kosmetyki dom i na mojego owczarka niemieckiego....\" haha to jakas wojna na psy? Jak napiszę że mam doga to będę \"lepsza\"? LOL, btw kto cie pytal na ile cie stac? Wychodza kompleksy... \"ja na to patrze, że jak ten \"pies\" weźmie to znaczy że co jest warty, przykro mi ale tu instruktor robi za dzi**kę.\" Sorry ale ja raczej nie gustuję w męskich dziwkach, no ale widzę że niektórym zostało już tylko zainteresowanie facetów, którzy polecą na każdą - potwor nie potwór byle miał otwór. Ja wole bardziej wmagających mężczyzn ;) \"wszyscy tylko czekają żeby cię molestować.\" rozumiem ze ty bys sie cieszyla gdyby facet po 40stce nie w twoim typie by sie do ciebie przystawial, zaraz napiszesz ze ofiary gwałtów pewnie miały orgazm lub inne dyrdymały w tym stylu. NARA dziewczynko, \"dysksuja\" z toba to nie mój poziom.

acha jeszcze jedno - "Pasadenka wg.mnie jesteś zakompleksiona dziewczynka wychowaną w wierze chrześcijańskiej- co do twoich genialności " ktos cie pytal kim jestem wg ciebie? kompleksy, kompleksy, kompleksy....

Gość Justtyynka
I nawzajem, jak nie chcę żeby się do mnie przystawiał to daje mu to do zrozumienia a nie potem żale się na forum "boshheee przystawiał się do mnie" Wymagających mężczyzn? aha spox szpanerzy z BMW i komórką za dwie moje wypłaty, którzy za udany sex uważają spuszczanie się na twarz kobiecie? eLka to nie miejsce na gwałt, jak mi się nie podoba zachowanie to daję to do zrozumienia,a jak nie przestaje to zmieniam instruktora a nie strugam nie wiadomo co. No tak potwór nie potwór... może u ciebie, ja wybieram sobie mężczyzn do których czuję pociąg i mi imponują(młody 26letni,wolny, przystojny instruktor), który jak wiadomo imponuje mi wiedzą uważam za dobry "cel" zwłaszcza że egzamin już zdany... jak nie z zazdrości tego typu opinię to z czego? "moralności"? Każdy ma swoją i niech nikt sobie nie narzuca, jak się temat nie podoba to może nie ubliżać? zwłaszcza ze po tonie wypowiedzi sama nie jesteś zbyt wartościowa osoba...

Gość Justtyynka
"ktos cie pytal kim jestem wg ciebie? kompleksy, kompleksy, kompleksy...." widzę żałosna wiara katolicka,nie znoszę katoli-fakt, zwłaszcza "szanuj bliźniego swego jak siebie samego:)"....:) tylko osoby z kompleksami włażą na tematy które im się nie podobają po to aby naubliżać..... to się nazywa dowartościowywanie....nie za ładnie.... "przez takie babsztyle" rozumiem wypowiadanie własnego zdania, bo po to fora są, ale ubliżanie?

Gość justynka sux
Tez uważam, że kompleksy to ma ta pożal się Boże justynka, bo wymyśla innym życiorys (wyznanie religijne, model wychowania, życie seksualne, wygląd) uważając się za lepszą. To, że ktoś (być może) jest INNY, nie oznacza że jest gorszy, po prostu jest inny*, no ale widać ze Justynka nie doszła do litery I w słowniku i nie wie, co oznacza ten przymiotnik, dobrze ze przynajmniej stac ją na błyszczyk (inni mają samochody za 300tyś a sie nie chwalą, bo ludzie dzielą sie na tych, ktorzy mają pieniądze i na tych, którzy tylko o nich rozmawiają) * a podobno to chrześcijanie nie są zbyt tolerancyjni a tu niepodzianka ;)

Gość Justtyynka
lubię jeść ciepłe kloce :)

Gość Justtyynka
justynka sux -miło mi ale widać ty nie umiesz do końca czytać nie? ja jestem osobą tolerancyjna, każdy niech robi co chcę i ja ludzi po tym nie oceniam,ani nie wystawiam "metki" babsztyla, ani k****wy.......w przeciwieństwie do niektórych, wyzwiska itd... tak trzymać... jak widzę wypowiedzi z innego nicku też dowartościowują....

Gość justynka sux
Nie bądź taka skromna dziołcha - myslisz, ze tylko jedna osoba toczy z ciebie bekę? Napisz jeszcze cos śmiesznego, plizzzz

Gość Justtyynka
Na krytyce też trzeba się znać, niestety Ty tego nie umiesz wiec najlepiej nie zabieraj glosu by sobie nie przynosic wstydu. Pozdrawiam i ubolewam nad losem Twoich rodziców, że nie udało im się spłodzić normalnego dziecka.

Gość justynka sux
haha widzę, że terapia wciąz w toku ;) Dzięks za darmową rozrywkę :)