Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amacharm

Po co facet wyznaje zajętej kobiecie że jej pragnie?

Polecane posty

Gość Amacharm

Lubią się, są dobrymi znajomymi i tu taki tekst :/ I po co to robi? Przecież i tak niczego nie osiągnie... Nie dość że nie mogą być razem to jeszcze w taki sposób. Ehhh zdołowało mnie to :( A tu taki romantyczny dzień

Gość netowiec
pewnie masz cipke

Gość każdy ma prawo próbować.......
a nóż coś z tego wyjdzie :)

Gość Amacharm
Ha ha ha... uwielbiam to męskie myślenie - czy faceci naprawdę myślą ze dziewczyna poleci na taki tekst?

Gość takhhh
a po co zajęty facet, krótko po ślubie wyznaje wolnej kobiecie, że ją pragnie? i co gorsza w gorącym okresie swojego narzeczeństwa też to jej wyznawał ;(

Gość Amacharm
złote włosy - no właśnie tak takhh - no wiesz, jeszcze żeby ściemniał, że kocha itp. a tu takie prosto z mostu i to do zajętej osoby. A w Twoim przypadku to proste - ma ochotę na skok w bok - jesteś wolna liczy na to, że to dostanie. Data ślubu nie ma tu nic do rzeczy

Gość takhhh
Amarcharm-ale on twierdzi, że "nigdy by nie zdradził swojej kobiety" i że "będzie miał w życiu tylko jedną kobietę-ona była jego pierwszą i ma być ostatnią" chyba facet przeczy samemu sobie...

Gość Pinezkaaaa
Hmmm... Dziwne - jak facet chce isc z laska do łóżka to zwykle ją ściemnia a nie tak wali kawę na ławę..

Gość Mr.
Chciałby pobzykać na konto innego.

Gość Mr.
Znam faceta, co interesował się kobietą dopiero po jej ślubie. Po każdej znajomej, która wyszła za mąż, chodził i biadolił, dlaczego to on sie z nią nie ożenił, taka fajna dziewczyna itp.

Gość Pinezkaaaaa
No żeby biadolił ale po co tak gada? Skoro i tak wiadomo że nic z tego. Swoją drogą rozbrajająca bezpośredniość :-)

Gość żeby wiedziała

Gość Pinezkaaaaa
A nie sądzisz że może ją dość mocno zrazić do siebie w ten sposób?

Ja was kobiety nie rozumiem.Chcecie być uwielbiane,adorowane,chcecie się podobać a jak któryś powie ,że pragnie to o co hallo?Nie kumam.

Gość Natasha zzzzzz
to zaczy ze chce ja przeleciec

Ale szpetnej by nie chciał.Laska mu się podoba skoro chce ją przelecieć.Wiem u was trzeba owijać w bawełnę i mieć bajer.

Gość Natasha zzzzzz
Mi nie trzeba bajerowac ani owijac w bawelne. Zawsze wiem ze facet chce mnie przeleciec i nie ma po co sciemniac. Po co tracic czas na randki i kolacyjki

Gość zodiakalna waga....
a po co facet bajeruje dziewczyne podrywa flirtuje caluje snuje plany wspolne namawia na kolejne spotkanie ..a gdy do niego dochodzi pojawia sie za raczke z inna????

Gość osz głupie
Bo liczy na seks bez zobowiązań. Zajęta kobieta = minimalne ryzyko że się zakocha po numerku.

Gość Natasha zzzzzz
Jak mu sex przypasuje to bedzie z toba za raczke chodzil nie martw sie

Ale od kobiety zależy co z tym zrobi,jak zajęta to przecież może to zignorować albo obrócić w żart.Czemu takie oburzone jestescie,tego nie rozumiem.

Gość izetta
Eh .. chyba początkująca jesteś .. Mnie to już w ogóle nie rusza. Wszystko przerabiałam. Niektórzy pewnie nie byliby w stanie uwierzyć: np. proponowanie sylwestra (bez męża), dyskotek, bzyknięcie za salą przez przyjaciela, wciskanie wizytówek przez nieznajomych. i wiele innych. Można pisać bez końca!

Gość izetta
Powiem tak, że na moim weselu przyjaciel składając mi życzenia szepnął: "I tak Cię kiedyś zerźnę".. Jakiś miesiąc przed swoim ślubem także próbował się umawiać tylko we dwoje.

izetta laska ja się Ciebie pytam -i co z tego ?Może fantazjował na Twój temat.Wskoczyłaś mu od razu do łóżka?No powiedział i co.

Gość izetta
GolfzNiemiec - tylko tyle z tego, że to "norma" w dzisiejszych czasach.. nie pierwszy i nie ostatni ..

Normalni ludzie widza jakie czasy są i nie korzystają z każdej propozycji.Nie ma co udawać mohera ,czasy są delikatnie mówiąc rozwiązłe ,każdy rozum jednak ma.

Gość ja w ogóle nie zamierzam
Nie jestem w stanie rozwiązać twojego problemu ale proponuję przemyśleć co spowodowało, że ją straciłeś i to co działo się ostatnio w waszym związku. Jak to zrobisz powinieneś być pełen emocji pozytywnych lub negatywnych, przemyśl co czujesz w tym momencie i staraj się usunąć te złe a pozostawić te dobre i idź w tym kierunku jest duża szansa, że po poważnej rozmowie odzyskasz swoją dziewczynę. Pamiętaj nie rób nic na siłę, bo to nie pomoże. Postaraj się porozmawiać i wyciągnijcie wspólne wnioski. Powinno wszystko się ułożyć. W razie czego cofnij się parę stron tam też pisałem na temat związku. Niestety kończy mi się przerwa w pracy, więc nie napiszę na razie nic więcej. Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Gość ndflivn
posłuchaj kobieto nie --> JEJ PRAGNIE a JĄ PRAGNIE!!!!!!!!!!!!!!