Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam głupia chyba

Studia, co robić teraz

Polecane posty

Gość byłam głupia chyba

Jestem na pierwszym roku informatyki. Poszłam na informatykę bo myślałam że tam się nauczę jakieś pożyteczne żeczy na komoputerze robić. Wicie, obsługa Offica, Photoshopa, obsługa Windowsa, żeczy które mogła bm gdzieś wykorzystac. Ale tam nie uczą nic pożytecznego, same głupoty. Pisze się jakieś idiotyczne programy. Teraz w sesję nie zdałam 2 egzaminów. I nie wiem co robić czy kontynuować ten nietrafiony kierunek czy isc na cos co sie przyda w zyciu, w pracy?????? Co byscie na moim miejscu zrobili?? Na jaki kierunek mozna by sie rzeniesc?? Tylko zeby nie byl jak informatyka, bo o niej mi mówili ze to dobry kierunek a tam jakies glupoty sa nauczane.

Gość prowokacja jak nic.......
takich idiotów nie ma na świecie :D

Gość pinaacolada
na 1szym roku na zadnej uczelni nie ucza niczego przydatnego w zawodzie, musisz poczekac do 3-4 roku. poza tym mialas zle oczekiwania co do tego czego bedziesz uczyla sie na informatyce. tam jest programowanie itd a nie jakies programiki

Gość moze i sa ale ja dawno
nie slyszalam/widzialam :classic_cool:

Gość offica to się dzieci w
podstawówce uczą :D

Gość byłam głupia chyba
no wiem teraz ze tam jest programowanie, ale to jest jakis idiotyzm, gdzie mi sie to potem przyda?? po co uczyc pisania programow jak w internecie jest cala masa programow?? zamiast pozytecznych zeczy to ucza jakichs glupot takich idiotów nie ma na świecie - dzięki za słowo otuchy, nie ma co...

Gość vzcvxbvc
programista to super zawód, firmy poszukują takich ludzi ale programistów naprawde umiejących programować i ciągle sa potrzebne nowe programy, poprawki starych itd wiem bo mój brat jest programistą i już w liceum na tym zarabiał

Gość a te programy w internecie
oczywiście się same napisały :D

hahah, jak mozna byc tak naiwnym, by myslec ze na informatyce najwyzszy poziom wtajemniczenia to Office i Photoshop ??? dziewczyno, jak mozna nie miec zielonego pojecia o kierunku, na jaki sie ubiegasz ??? :-O NIE DO WIARY!!! To cos w stylu: poszlam na medycyne, bo chcialam robic zastrzyki,a oni tylko o anatomii i chorobach... jestem zawiedziona :-D

Gość pinaacolada
po tym co piszesz nie dziwie sie ze jestes rozczarowana tymi studiami, bo informatyka jest raczej dla tych inteligentnych osob

Gość sfafsafsaf
photoshopa na studiach chcesz sie uczyc? idiota umie go obslugiwac worda itd tez :/ probramy sa p[otrzebne! kretynka..

Gość byłam głupia chyba
jestem na zaocznych na prywatnej uczelni

Gość hehe wielu się wydaje że
jak potrafią zmienić kolor zdjęcia to już photoshopa biegle obsługują :D

Gość jakajaka
Photoshopa:D:D

Gość yellowsnow
pisze sie rzeczy a nie żeczy :-o ŻAL i wiadomo ze na informatyce nie ucza takich RZeczy jak obsługa programow, tylko to jest juz bardziej zaawansowana informatyka, duuuużo bardziej:P obsługio programow kazdy kumaty moze sie sam w domu nauczyc bez kitu:P

Gość Lamunada
ja jestem po anglistyce i tez na studiach nie uczylam sie jak mowic po angielsku itp tylko jakies beznadziejne rzeczy typu jak powstal jezyk, historia i literatura usa, uk itp. Takze na jakie studia nie pojdziesz to bedzie ta sama spiewka