Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkljkljkljkljkljkljkl

Ile..............

Polecane posty

Bez wad wrodzonych => czyli Ty diametralnie uważasz żeby zakończyć tą znajomość?

No w każdym bądź razie dziękuję za Twoją opinię. Czy ktoś jeszcze ma zdanie na ten temat?

Gość Bez wad wrodzonych
Przynajmniej jasno i stanowczo mu powiedz, że nic z tego, co jest mu potrzebne, nie dostanie. Miłość może być jak narkotyk, jak uzależnienie. Weź to pod uwagę.

Jasno na pewno określiłam. Drugą kwestię na pewno też wezmę pod uwagę, ale jednak sceptycznie rozważam, że doprowadzi go to do (nawet najmniejszego) szaleństwa

Gość facet na chwile.....
Bez wad wrodzonych ...ja Cię nie wku****m, sam/a się wku**iasz. kazdy ma prawo napisac , a,ze na chwilę tu wpadłem nie powinno Cie oburzać. Pozdrawiam.

Spokojnie... W tym temacie nie chodzi o to, żeby obrzucać się błotem :). Ma ktoś jeszcze jakieś rozważania zgodne z tematem?

Gość mam pytanko...
jkljkljkljkljkljkljkl " Ile czasu zajmuje mężczyźnie, aby zapomnieć o kobiecie którą kocha"? ..czy jest w ogóle mozliwe,aby mężczyzna zapomnial o kobiecie którą rzeczywiście kocha? //ale jeśli bardzo chce zapomniec, to pewnie musi zakochac sie w innej...(kumpel doradzal znajomemu...nie pomogo!) Toast za piękne kobiety! i wiernych mężczyzn!

Gość jkljkljkljkljkljkljkljkljkl
Na pewno dołączam się do toastu za wiernych mężczyzn. Nie sądzę, żeby można było zapomnieć. Ja na pewno też nie zapomnę. Także może trochę źle zadane pytanie. Ile czasu zajmuje pogodzenie się z sytuacją i przestanie kochać