Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uczen ostatniej klasy liceum

W klasie się prawie wszyscy ze mnie śmieją

Polecane posty

Dwa dni temu zostałem okładany 10razy przez dziewczyne po twarzy i nawet jej nie oddałem(czego bardzo żałuje), gorsze jest to że oddały jej za mnie dziewczyny....moja siostra, młodsza o rok i chodzi do tej samej szkoły co ja i moja przyjaciółka z klasy, pobiły ją dosc mocno. Gorzej jest teraz w klasie, jak i w całej szkole. Wszyscy się ze mnie śmieją i mówią mi że sam powinnem suce przywalic, głupio mi z tym i nie umiem sobie z tym poradzic? Przecież nie oddajac jej zachowalem sie jak dzendelmen, owszem gdy one zaczely ja bic nie powstrzymalem ich tylko patrzylem na to. Na szczescie znalazlo sie kilka osob, z ktorymi poszlem do dyrektora i powiedzialem o zachowaniu tej kretynki ktora leci do innych z lapami,o tej ktora mnie lała po pysku dziewczyna dostala nagana od dyrektora szkoly i powiedzial jej ze nastepnym razem jak będzie trzeba to zostanie wyrzucona ze szkoły. Bo wszyscy powiedzieli że to ona jest winna, gorzej jest tym że jestem pośmiewiskiem w szkole. Jak mam sobie z tym poradzic?

Gość i tu też bedziesz i tu też będ
i tu też będziesz

Gość zapomną

a moge spytac jaki był powód tego ze Cie uderzyła?? zrobiłes jej cos??

Gość nie znosze bimbaIka
jak ja ostatnio poszlem do biedronki to tez sie wszyscy znajomi ze mnie nabijali :o a tak poza tym to ok :classic_cool:

Gość i tu też bedziesz
pewnie nie miała orgazmu

Dlaczego mam zostac wyśmiany? Przeciez zachowalem sie jak dzendelmen, wiekszosc na tym forum to kobiety ktore powinny mnie za to podziwiac jak sie zachowalem.

Gość ja tylko na chwile
Przeżyjesz. Jesteś w ostatniej klasie liceum, więc w czym problem... Te kilka miesięcy do matury zleci bardzo szybko. Potem zmienisz towarzystwo. A na razie skup się na nauce i znajomych spoza szkoły :-) Dobrze zrobiłeś, że jej nie pobiłeś.

Gość i tu też bedziesz
ze sie na babskim forum udzielasz dupa jesteś a nie gentelman

Gość logiczna logiczność
może 50 lat temu tak było. teraz żeby zdobyć szacunek kobiet należało ją uderzyć zewnętrzną stroną otwartej dłoni i powiedzieć "masz za swoje suko". gdyby się przy tym wywaliła i poszła jej krew z nosa, na bank zostałbyś najlepszą partią w całej szkole.

Gość no i............
Jaki skromny:O

Mieliśmy awanture sprowokowaną przez nią, ona nazwała mnie śmieciem i chujem, ja nie wytrzymałem i nazwałem ją pizdą, ale pierwsza zaczeła wyzwiska przy kilkunastu osobach ktore staly na korytarzu, z 10 razy oberwałem po twarzy. Wtedy podeszły do niej moja najbliższa przyjaciółka z klasy i siostra i zaczely ja lac a ja patrzylem. Co lepsze wiekszosc osob z tego w szkole sie smieje, az mi jest glupio w poniedzialek do szkoly idz.

Jednak zaluje ze jej nie oddalem, co prawda ma kilka siniakow od mojej siostry i kolezanki ale az mi sie cisnienie podnosi jak o niej mysle.

Gość i tu też bedziesz
chłopie ty maturę piszesz a takimi pierdołami sie przejmujesz jesteś zakałą męskiego rodu trzeba było jej palec pokazać w geście przyjaźni i zlać ciepłym moczem

błedy to nic wielkiego, powie mi ktos w koncu jak mam w poniedzialek pojsc do szkoly by sie ze mnie nie smiano?

Poza tym pierwsza i to na lekcji fizyki mnie zaatakowała, poszła do nauczycielki i powiedziala ze mam przy sobie sciage. Jakim prawem biegnie do nauczycielki z czymś takim? to jeszcze ona powinna dostac w pape.

Nie przejmuj sie tym:) wiem łatwo mi sie pisze :( wiadomo jedni beda jej strone trzymac a drudzy Twoja....Ty nic złego nie zrobiłes wiec nie masz sie czego wstydzic .....a teraz sie skup na maturze:P :)

Gość i tu też bedziesz
worek na głowę sobie wsadź

Gość freghyu
poprostu miej to w dupie i nieprzejmuj sie jakas prostaczka dobrze ze jej nie oddales ! a to co zrobila Twoja siostra i przyjaciolka to juz nie twoja wina zasluzyla sobie na to

no kurwa, jednak krew mnie zalewa jak o tej suce myśle

Gość szkoda że jej nie oddałeś

Gość ekati
Dobrze zrobiłeś że nie oddałeś. To dobrze o tobie świadczy, nawet, jeżeli teraz ktoś sie z ciebie naśmiewa. Jak już raz uderzy sie kobietę to następnym razem już leci samo i nieważne w jakich okolicznościach.... Może sprobuj zamiast robić z tego tragedię śmiać się razem z innymi. Jak zobaczą że nabijasz się sam z siebie szybciej zapomną...

Gość freghyu
zapomnijj czemu masz sie zamartwiac jakas idiotka to ona powinna sie martwic ze jest taka nienormalna ze bije ludzii !!

No nie oddalem jej, problem jeszcze jest taki ze jej rodzice dzwonili teraz do moich i powiedzieli moim starym ze ich corka jest dreczona przeze mnie i moja siostre, wyobrazacie sobie podobna bezszczelnosc?

Gość freghyu
Twoi rodzice chyba wierza w prawdziwa wersje prawda ? wiec chyba nie ma problemu

Gość ekati
Skoro jej rodzice i tak uważają że ja dręczycie, ty i twoja siostra, to może naprawdę ją podręczcie.. Zróbcie z niej pośmiewisko...

problemu nie ma, ale ojciec tej dziewczyny groził policją, bo miała bardzo po siniaczoną twarz, najchetniej teraz to przy walil tej kretynce i jej rodzicom bo jak o nich mysle to nerwicy dostaje.

Gość freghyu
nie wlasnie nie! po co pogarszac sprawe , badz madrzejszy od glupiej dziewuchy ;)

przeciez nie mowie ze to zrobie tylko ze mam to ochote zrobic bo jestem wkurwiony, a tutaj jeszcze groźby policji.

Gość freghyu
pisalam do wczesniejszej osoby ,EKATI ;) nie przejmuj sie kazdy z nas miewa czasami nieprzyjemne sytuacje ;/ niedlugo wszyscy zapomna spooko ;)