Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uczen ostatniej klasy liceum

W klasie się prawie wszyscy ze mnie śmieją

Polecane posty

logiczna logiczność może 50 lat temu tak było. teraz żeby zdobyć szacunek kobiet należało ją uderzyć zewnętrzną stroną otwartej dłoni i powiedzieć "masz za swoje suko". gdyby się przy tym wywaliła i poszła jej krew z nosa, na bank zostałbyś najlepszą partią w całej szkole. Odp.Wiesz co ja nie szukam partii w szkole. pisalam do wczesniejszej osoby ,EKATI nie przejmuj sie kazdy z nas miewa czasami nieprzyjemne sytuacje ;/ niedlugo wszyscy zapomna spooko Odp i pyt. zarazem To co mam zrobic, jesli ci kretyni naprawde pojda na policje?

Gość freghyu
A czy ta dziewczyna nęka tez inne osoby ??

Gość Lion of Judah
I dobrze ze nie oddałeś! tak powinno byc.. a i jesczze jedno: jak ta Twoja siostra z przyjaciolka zaczely ja lac to ja bym je odciagnał i wyszedlbym wtedy na kogos kto ma wiecej rozmu niz one wszystkie razem wziete, a i jeszcze jedno jestem w Twoim wieku i nigdy kobiety bym nie uderzyla ani nie przezwał przy tlumie ludzi.. co z tego ze ona tak zrobiła, glupia jest i tyle..jakbys olal, wysmial ja i odeszedl to by bylo jeszcze lepiej...

Nie, to był jej pierwszy raz bo zobaczyła ze mam ściage na fizyce i poszla z tym do nauczycielki, na przerwie powiedzialem ze nie daruje jej tego i zaczela sie awanture jej slowa to: chuj i smiec moja odpowiedz na jej slowa : to pizda i suka i zaczela mnie walic po twarzy, podeszly do niej moja siostra i kolezanka powstrzymaly ja i zaczely obijac jej glupia mordke, troche po kopaly i pociagnely troche za wlosy, ale u dyrektora prawie 7 osob powiedzialo ze byla to wina tej dziewczyny.

Najchetniej to bym teraz udusil suke, niestety nie moge tego zrobic, co gorsze mam ochote wpierdolic jej i jej rodzicom za glupote

W sumie to nie mialem zamiaru ich odciagac bo to by dopiero wygladalo smiesznie, teraz boje sie ze ta łajdaczka naprawde poleci z tym na policje, nawet z domu nie wychodze.

Gość Wymyśl coś
np. podłóż jej narkotyki i idź z tym na policje :-D :-D :-D :-D :-D ja bym tak zrobiła, w końcu posiadanie narotyków jest karalne ;-) ;-)

Gość Lion of Judah
Nie poleci, bo ona tez nie jest bez winny..wrecz przeciwnie sama to sprowokowała.. tak wiec nie masz sie czego obawiac, jakby mialo to trafic na policje dawno by tak sie stalo..

Gość freghyu
Trudna sytuacja niestety w tych czasach to dziewczyny sa owiele gorsze od chlopakow to wredne suki ,sama mialam taki przypadek ze spojrzalam sie tak poprostu na jakas dziewczne bo sie rozgladalam moj wzrok sie nawet na niej nie zawiesil a ona juz do mnie z geba! byla ze swoim chlopakiem a ten nic stal jak wryty poprostu zalosne!!

Gość Uczen ostatniej klasy
Skad ja te narkotyki bym wzial? Pomysl dobry, jednak niebezpieczny. A moze ja powinnem z tym idz, by dac jej nauczke i ja upokorzyc?

Gość jesteś dżentelmenem
Hej, nic nie zrobiłeś. Trzymaj głowę do góry. Nie dałeś jej w ryja, choć się suce należało, zachowałeś się dobrze, najlepiej jak mogłeś. A śmieją się z Ciebie buraki, tak więc się nimi nie przejmuj. 10 razy Ci przylała?? Nie mogłeś jej łapy zmiażdżyć w uścisku???? >Wszyscy się ze mnie śmieją i mówią mi że sam powinnem suce przywalic

Gość Arkowiec
Trzeba było jej zrobić dźwignię i ją przerzucić , wziąłbyś ją na glebę , ale tak żeby jej się nic nie stało i byś się jej śmiał prosto w twarz to by od razu miała respekt do Ciebie

Odpowiedz po prostu, że "bicie kobiety nie świadczy o tym, że się ma jaja a o tym, że się ich nie ma". Bardzo dobrze zrobiłeś, uważam, że powinieneś chodzić z podniesioną głową. Rzadko zdarza się brak reakcji agresywnej na takie zachowanie co świadczy tylko o Twojej kulturze i zrównoważeniu psychicznym. Szkoda, że Twoja siostra jej oddała bo u kobiety świadczy to o braku klasy. W ogóle żenująca ta dziewucha o której piszesz, wstyd dla mojej płci. Ech co się dzieje z młodzieżą:/

wczoraj po lekcjach się wkurzyłem i pokazałem całej klasie swojego penisa w całej okaząłości, ale mimo że kilka dziewczyn stało z rozdziawionymi ustami to wiekszosć klasy nadal się ze mnie śmieje

Gość prze wariat jesteś
Olej to napisz mature a jak nie to zostan bobrem/ninja

Gość Gab01
Ludzie co wy tu wypisujecie? Dobrze chłopak zrobił ze jej nie oddał, dopiero mialby przerąbane w szkole, zostałby wyzwany od damskich bokserów. Na drugi raz chwyc taka niezrównowazona suke mocno za nadgarstki i odepchnij, niech to bedzie znak ostrzegawczy dla niej.

Gość Czy masz na imięMichciu?
Czy znasz Majkela Sulajmę??

Gość postrach dla ciot
Buhahahahahahahaha! S********j c***o p********a! Szkoda że cię nie zabiły nożem. I bardzo dobrze że się z ciebie śmieją, bo przedszkolak by cię powalił!

Gość andromedyna
z tym co napisał logiczna logiczność to nawet nie taki zły pomysł co więcej to jest obłędna myśl żeby tak zrobić :P powinieneś był tak właśnie postąpić