Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam aż odrosną

Ściełam moje długie włosy, to był błąd!

Polecane posty

Gość czekam aż odrosną

Od kiedy ściełam moje piekne długie włosy czuje sie niekompletna, niekobieca, nieatrakcyjna. Miałam włosy do pasa piękne brązowe gęste jednak byłam zmuszona skrócić teraz sa do ramion i nie potrafie patrzeć na siebie w lustrze :( nic mnie nie cieszy przestałam sie dbac o siebie, wydaje mi sie, że jestem gruba choć chyba tak nie jest, nawet nie zdawałam sobie jak bardzo moje włosy poprawiały mi samopoczucie. Chce mi sie płakać a to przeciez taka powierzchowna sprawa :(

Gość Natashaaaaaaaaa
o jezu a czemu scielas?? taka do pasa sa bee, ale np to polowy plecow sa super. Ja mam blond falujace, wystarczy ze umyje i dam wyschnac na powiietrzu i sa piekne. Tak dlugo zapuszczalam, mialam krotsze i trzeba bylo zawsze stylizowac po myciu. Wspolczuje ci

Gość troszke przesadzasz chyba
ja rozumiem jakbys na chlopaka sciela, ale do ramion... do ranion wloski tez potrafia byc ladne. Pamietaj ze zawsze mozesz przedluzyc wlosy. Zadbaj o nie, na allegro widzialam szampony, po ktorych rzekomo wlosy szybciej rosna. Porozgladaj sie, przeciez odrosna, to nie koniec świata.

ja mam włosy wycieniowne ale dół prawie do pasa.... sciełam je do ucha na "mad house"taki hit :D jakies 6 lat temu... od wtedy wiem ze chce miec tyyyylko długie czasami korcii...jak rok temu "na rihane" ale wygrałam z tym :P

Gość czekam aż odrosną
wypadały mi, od lat zapuszczałam wiec byla pora odciążyć je na jakiś czas wiem, że odrosną ale ile to trwa :( co przespiesza porost włosów?są jakieś sposoby? układam je na różne sposoby ale to nie to co długie :)

Gość czekam aż odrosną
ja tez przetrwalam mode na rihanne:) a bardzo korciło!!

na kafeterii sa specjalne topiki dla dziewczyn zapuszczajacych wlosy, dolacz do nich, jest tam wiele napisane o tym co przyspiesza wzrost włosów :)

Gość czekam aż odrosną
dziękuje:)

Gość polska rosjanka
dlugie wlosy sa super, krotkie tez maja swoj urok, tez mozna wygladac sexownie, ale dlugie, ladne zadbane wlosy to jednak dlugie, ladne, zadbane wlosy:P:P ja chce miec tak za cycki, nie dluzsze, dluzsze mnieobrzydzaja. nie rycz mala, odrosna, a tymczasem zafunduj sobie jakas ciekawa fryzure, a ne takie zwykle do ramion, wycieniuj jakos, grzywka i te sprayw i bedzie ladnie:) ja moge polecic te odzywwke, sa to kosmetyki fryzjerskie, wiec bardzo dobre. dzieki niej wlosy sa blyszczace i mniej mi wypadaja. http://allegro.pl/item551718322_placenta_odzywka_reg_kallos_na_suche_wlosy1000ml.html

i jeszcze widziałam kiedyś na www.wizaz.pl tez topik i tez bylo wiele ciekawych rzecz, musisz poszperac w necie, nawet nie wiesz ile dziewczyn zapuszcza wlosy iprubuje sobie jakos w tym pomoc :)

polska rosjanka - ja tam wole kallosa mleczną :D

www.wizarz.pl oczywiscie :P

Gość polska rosjanka
mleczna super pachnie, tez mialam.