Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a wasze

moje WALENTYNKI

Polecane posty

Gość a wasze

Pojechalismy dzis w gory, nie obylo sie bez lamentu moich rodzicom , mimo ze mam 23 lata (!) a bo wypadek bedzie...i wszytskie czarne scenariusze. Wczoraj mojemu clopkaowi, ktos uderzyl w auto na parkingu.Lampa blotnik nadkole do wymany ale spoko, da sie jezdzic. No wiec pojechalismy.Sniegu po pas.Poszlismy na sanki....wracamy, ktos zwinal wycieraczki!!!! Nie wiem po co i na co to komu....Wiec pojechalismy na stacje po nowe.Pojechaismy na stok na snwboard.Od godz iny 15 do 18 szesc razy wyciagalismy auto z zaspy. Niedawno wrocilismy wykonczeni...... Przynajmniej sie nie poklocilismy;)

Gość a wasze
dodam jeszcze, ze mielismy miec romantyczny wieczor, ale po tych wszytski przygodach stwierdzilismy, ze brak juz nam sil;)

Gość sztuczk87
to fajne mieliscie walentnki. a my...dostalam roze i misia, a on dwa pierniki w ksztalcie serduszka, balsam po goleniu, i placek upieklam i wokol talerzyka galaretke pokroilam w ksztalcie seruszka. on zrobil kolacje, zjedlismy i wypilismy winko, i juz moj mis pojechal...

Gość a wasze

Gość do sztuczk87
delikatnie mówiąc trochę to dziecinne, nawet żenujące

Gość sztuczk87
czemu dziecinne?

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
spoznil sie godzine nie odzywalismy sie do siebie w czasie kolacji potem plakalm pol godziny mu na kolanach i sobie poszedł najgorsze walentynki jakie miałam ktoś przebije? :o

Gość sztuczk87
ehhh--> moj tez spoznil sie, ale godzine, wiec juz przebilam plakac mi sie chcialo jak juz wychodzil -wiec ty jestes gora dlaczego plakalas?

Nie odzywałaś się a potem płakałaś, bo się spóźnił?

Gość do sztuczk87
bo tak świętują czternastolatki, serduszka z galaretki i pierniczki;) no cóż, każdy ma tak jak lubi nie ważne jak świętowaliście ważne że się kochacie

Gość sztuczk87
a on mi kupil misia :| wiec tez dziecinne-nie sadzisz? ...nie kochamy sie.\, bardzo lubimy.

Gość a wasze
bez klotni tlumaczen prosze !!! ;)

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
nie odzywalam, sie bo bylam wsciekla, ze nie szanuje mojego czasu potem powiedzial cos bardziej glupiego bylam zla, smutna...nie moglam powstrzymac lez probowal pocieszac, pytal co sie stało a ja tylko plakalam, przez to jakies jest beznadziejnie miedzy nami :(

Gość sztuczk87
nie martw sie, jutro bedzie lepiej.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
sztuczk87-----> my tez sue lubimy, nie kochamy.... w sumie to swieto nie dla nas :( nie wiem czemu jestesmy razem :( powinnam to wszytsko skonczyc, ale nie umiem :(

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
mialam dla niego prezent, ale on wczoraj powiedzial mi, ze nic nie przygotuje....dalam mu tylko kartke, prezent schowam gleboko w szafie? a tak sie staralm :( tyle szukalam, zamowilam w koncu z internetu, cos c badzo by mu sie spodobalo :(

Gość do sztuczk87
nie denerwuj się, złość piękności szkodzi. Każdy ma swój sposób na świętowanie. I nie zamierzam tu twierdzić że u mnie walentynki były idealne.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
jest mi tak cholernie przykro i smutno, ze to wszystko tak wygladalo :( beznadziejnie :( nie odzywamy sie do siebie, ja placze, a ostatecznie on wychodzi obrazony, a ja placze dalej :(

Gość a wasze
do echhhhhh jedna prosta zasada.....zamiast od kogos cos oczekiwac, nalezy dawac, a wtedy ten ktos to odwzajemni.Jezeli nie to nie byl tego wart. Popatrz na wszytsko z dwoch stron.... a moze on mial prezent i go nie dal bo ty nie dalas....moze on oczekiwal czegos innego od ciebie a ty czegos innego od niego. wiec zamiast od siebie oczekiwac zacznijacie dawac....nie patrzac..jak on mi tak ja jemu

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh ale o co
wam poszło? Tylko o to że się spóźnił?

Gość OLA LAaaaaaaaa
moje walentynki były żałosne jak miłość gimnazjalna ja napisałam mojemu życzenia (od 2 tygodni nie odzywamy się do siebie, bo on potrzebuje czasu) i zapytałam czy możemy się wreszcie spotkać. on na to, że ma dziś inne plany, a kiedy zapytałam co jutro i kiedykolwiek, odpisał, że nie ma ochoty spotykać się z żadnymi dziewczynami i że szkoda, że tak naciskam. no to ja mu w następnym smsie, że nie potrafię nie pisać, żeby dać mu czas i żeby po prostu zablokował mój numer i w jeszcze następnym, żeby mi napisał, że już nic nie czuje do mnie, to wtedy będę wiedziała, że nigdy się nie zobaczymy i dam mu na zawsze spokój. nie odpisał. to w sumie dobrze. a walentynki spędza z mamą. mam nadzieję, że mama prowadzi auto i on podpije trochę, bo zawsze gdy pije potęguje to jego miłość do mnie ;p

Gość a wasze
OLA Im wiecej za facetem latasz, tym bardziej on to ma gdzies.A jak zaczniesz go olewac spotykac sie z innymi, najlepiej znajdz sobie jakiegos przyjaciela;) wiem to wsyztsko z autopsji.Wiem jak bardzo jest ciezko.Ale nie jestes w stanie zrobic nic.Kazdy facet to zdobywca Pozwol mu sie wykazac Dziala!

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
poszło tez o to, ze obrazil jedna osobe, ktora nie zyje, powiedzial cos na jej temat nieprawdziwego i obrazliwego, a nie zna prawdy zobaczylam z nim chama i prymitywa :( bylo mi zal siebie, ze spedzam ten dzien z kims takim :( stad moje rozzalenie, zlosc i łzy....duzo łez :( wiem, ze nic nie przygotowal, wczoraj mu mowilam, ze ja cos robie, a on zaskoczony, mowie, ze nic nie przygotuje gdyby nie wiedzial o moim prezencie nic bym nie dostala, a tak kupil kwiatka... ostatecznie prezentu tez mu nie dalam ( czemu to tylko ja mam sie wysilac? skoro on sie zaczyna martwic walentynkami godzine przed naszym spotkaniem, nie szanuje mojego czasu i spoznia sie godzine) poszedł godzine temu, puscil strzalke....jutro tez sie nie spotkamy wiem, ze nie zadzowni, bo nie ma kasy na komorce a ja placze dalej :( kazde samotnie spedzone walentynki bylo lepsze od tych co ciekawsze to moj pierwszy chlopak i moje pierwsze walentynki spedzone z kims inaczej to sobie wyobrazalam :(

Gość a wasze
ehhhhh dlaczego ty ciagle od niego oczekujesz? on nic nie zrobil, on powiedzial, A co Ty zrobilas??

Gość hehe każdemu pod górkę
a wasze - trafiłaś na jakieś desperatki

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
ja go zaprosilam na kolacje, zrobilam pyszne spaghetti! dalam mu piekna kartke, prezentu nie dalam, zeby nie stawiac siebie i jego w głupiej sytuacji... co mialam jeszcze zrobic?

Gość OLA LAaaaaaaaa
Wiem, że nie powinnam się do niego odzywać, tylko ja się z nim nie mam jak przypadkowo widywać kiedy z nim nie jestem. Od dzisiaj nie napiszę już ani słowa. O tyle też dobrze, że spytał dziś co u mnie słychać... i dowiedział się, że rzuciłam drugi kierunek studiów (moje wymarzone), bo zamiast kuć na egzaminy ryczałam przez kilka dni i nocy :/ Może weźmie pod uwagę to, że nie mogę być taka zła (bo rozstaliśmy się z mojej niby winy) skoro tak przeżywam.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
kto powinen sie odezwac? pyta teraz na gadu czy jestem, ale nie odpisuje... nie wiem co mialabym mu powiedziec pomozcie :(

Gość a wasze
nie ucekaj i nie odwracaj sie od niego

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
ale bylam tak wsciekla za to co powiedzial o tej osobie :( tak bardzo ją obraził, a ona nie zyje :( została zabiita... a on stwierdził, ze na to zasłuzyła umielibyscie sie cieszyc z walentynek gdybyscie uslyszeli cos takiego?