Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a miało być tak pięknie

nie zdałam poprawki

Polecane posty

czeka mnie powtarzanie semestru:(

Gość czarownica z portobell2o
ja właśnie zaczynam powtarzanie 2 semestru. był płacz, ale już jest ok. da się przeżyć 🖐️ ps. jaki kierunek i który rok? ;) będzie dobrze ;]

No to co? Teraz już część masz z głowy i łatwiej Ci pójdzie. Będziesz orłem na semestrze :D To tylko 5 miesięcy. Przecież nie porzuciłaś studiów.

będzie, ale kosztuje 250zł a ja taką kasą na dzień dzisiejszy nie dysponuje, pozatym nie zdaze w tydzien sie obkuć, nie dostanę wolnego w pracy... jedyne co mi przychodzi do głowy to powtarzanie semestru... albo dziekanka :o

Gość wzzzzzzzzzzzz
e tam ja rok powtarzalam i swiat sie nie zawalill, swoja droga ze sama sobie na to zasluzylam ale to juz inny problem :D

czarownica III semestr administracji

Gość czarownica z portobell2o
ja też sama sobie zasłużyłam na powtarzanie :o ale cóż, było, minęło. wnioski wyciągnęłam. chyba :o

no tak lepiej zaplacic z 1000 za powtarzanie semestru niz dac 250 za komis ;)

szkoda mi tylko tego czasu, ale skoro mówicie, że powtórki nie są takie złe... a jak jest z warunkiem? trzeba podejsc do komisa i II poprawki zeby starać się o warunek?

prawo administracyjne tak mnie rozłożyło...

Gość fbfdnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
u nie tak samo jak to ktoś pisał juz, powtarzanie przedmiotów to norma tyle ze u mnie nie wywalili by 50% a 90% roku gdyby nie dało sie powtarzac przedmiotów, a najlepsze jest to ze jak jest grupa ktora powtarza przedmiot to z tej grupy zdaje zawsze z polowa, a reszta w kolejnym semestrze znowu powtarza ten przedmiot, mozna powtarzac w nieskonczonos jesli tylko nie brakuje punktów i ma sie kase, nie ma sie czym martwic a na pocieszenie zebys wiedziala ze mam lepiej niz ty to w tym semestrze zdalam wyjatkowo wszystko

Gość twhrs
amaleta co studiujesz na polibudzie ? :P

Gość szaramysza95
U mnie w szkole nie płaci się za poprawki. Można zdawać do bólu ;) I można tez poprawiać oceny z egzaminów, jeśli się uzna że są zbyt niskie. Wykładowcy są naprawdę w porządku, a tak się narzeka na szkoły prywatne...

Gość szaramysza95
wyższa szkoła przedsiębiorczości i rozwoju regionalnego w Falentach pod Warszawą :) Szkoła dla wielbicieli ochrony środowiska, turystyki i gospodarki przestrzennej, raj dla wielbicieli klimatycznych dworków i parków (w takich okolicznościach przyrody mamy zajęcia :) ) i szybkich zakupów w CH Janki, bo blisko :P

Gość Elenam
heh, pamiętam jak mój kumpel kiedyś zaprowadził mnie w okolice budynku jego wydziału na politechnice i pokazując mi na świeżo wstawione okna mówił "za to okno zapłaciła moja poprawka, za to zapłaciła repeta, a za tamto..." i tak dalej... Całe szczęście, że tak jak szaramysza studiuję na WSPiRR, dzięki temu jak miałam problem z tym, że miałam w tym samym dniu egzamin w Gdańsku na socjo i w Falentach, to mogłam sobie po prostu zdać w terminie poprawkowym bez uszczerbku w portfelu ;)

Gość żeby iść na urlop
dziekański to trzeba mieć wszystko pozaliczane...

Gość erthetheruu
a nie mozesz pozyczyc od rodzicow? ja bym walczyla do konca....mzoe psor sie w koncu zlituje.

Gość seksuolożka Grażynka
Czyli jesteś bardzo mądra! Bo zdali Ci durnie, którzy wykuli albo ściągali! Spożytkuj ten czas wypożyczając ciekaw książki z biblioteki! Będziesz wiedziała już to czego inni będą się uczyć dopiero!

Gość seksuolożka Grażynka
Przedłużycie sobie młodość ale i mózgi Wam będą pracować, a to zaowocuje znalezieniem lepszej pracy czy ciekawszej! lepsza szkoła cienka, niż żadna.

Gość Monique2222
nie dołuj się. mnóstwo ludzi traci rok na studiach czy nawet 2.. ważny jest efekt czyli żeby studia skonczyć. po studiach nikt nie będzie pamietał czy powtarzałaś rok czy nie

Gość Monique2222
znam dziewczynę , która na moich studiach czyli na prawie powtarzała pierwszy rok ,potem powtarzała drugi rok ,a potem już skonczyła studia bez problemu jak sie wzięła do nauki

Gość Monique2222
a mój kolega np uparcie startował na medycynę 4 razy ! teraz jest już na 5 roku i to co z tego ,że stracił te parę lat? i tak będzie lekarzem