Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzia2707

rak jajnikow help

Polecane posty

witam... Mam \"malutki\" problem.A wiec od 4 lat mam spirale(juz do wymiany)Jednak nie to jest problemem.Od jakiegos czasu pobolewa mnie lewy jajnik.Dodatkowo,bardzo czesto -srednio raz w miesiacu mam jakies infekcje sromu i strasznie mnie swedzi... .Ostatnio poszłam do gina i stwierdził owiekszona macica i jajnik.Przepisał kilka rodzaji czopkow i dal skierowanie na usg( termin za tydzien).Jendak jest jeszcze jeden problem -powiekszony obwod brzucha-jestem szczupla a od jakis paru miesiecy strasznie mam wydete podbrzusze.Jak tak sie naczytalam na roznych forach to typowe objawy raka!!!!!!!!! Pomozcie-moze jest ktos kto moze mi powiedziec ze to nei to!!!Moze jakis fachowiec jest na tym forum??? pomocy???

mozesz byc przed miesiączką, mozesz miec zabuzenia hormonalne, ale nie jestem lekarzem, idz do lekarza ja zrobiłabym prywatnie markery (40 zł)

Gość od paru miesięcy
od paru miesięcy coś Cię niepokoi i dopiero teraz poszłaś do lekarza ? Boże...kobito...

myslałam ze to jest spowodowwane przybieraniem na wadze zimą, co roku tyje zimą wiec nawet nie zwrociłam uwagi na troche wiekszy brzuch ....