Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SYLWIA P. ...

spuścił się we mnie.... całkowicie.... i co teraz??

Polecane posty

Gość monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
w ciazy nie jestes:)

Gość Haneczka..
Sylwia w ciazy nie jestes i nie bedziesz nie martw sie tabletki dzialaja juz bierzesz regularnie wiec nic sie nie martw podczas okresu ma sie dni nieplodne wiec tak czy siak w ciazy bys nie byla, nie stresuj sie bierz dalej regularnie potem zrob jak nalezy 7 dniowa przerwe dostaniesz krwawienie z ostawienie i po 7 dniowej przerwie kolejne opakowanie i bez paniki

Gość sisior123
No tak, seks w Walentynki, to już wiem, dlaczego tyle dzieci rodzi się w połowie listopada...

Gość Foggia
Mam taka sama sytyacje jak Sylwia stalo sie to wczoraj;/ koszmar ale czytając Wasze wypowiedzi uspokoiłam sie. Biore Mercilon . przyjmuje mi sie chyba. nie mi sie nie dzieje pierwsze 2 dni mialam zawroty glowy teraz jest ok:) mam nadzieje ze nic nie bedzie jestem przy 7 tabletce. pozdrawiam:)

Gość a ulotkę czytałaś
jakbys przeycztła to byś nie miała takich problemów. tam wyrażnie jest napisane, ze jak zaczęlaś brać w 1 dzien okresu to jestes BEZPIECZNA. na drugi raz zastanów się zanim napiszesz tutaj takie pierdoły bo chyba nie fajnie Ci sie czyta to jak Cię jadą tutj

Gość ja powiem tak
wg mnie jesteś bezpieczna chociaż nie do końca zgodzę się tutaj z wypowiedziami że od pierwszej tabletki jesteś bezpieczna ( tutaj jest inna sytuacja masz okres więc wiadomo że nie masz dni płodnych )....ale mój lekarz jak zapisywał mi pierwsze moje tabletki to jasno powiedział że przez pierwszy miesiąc brania tabletek zaleca dodatkowe za bezpiecznie ponieważ organizm musi się unormować po przyjęciu hormonów i jest możliwość zajścia w ciąże mimo brania tabletek

Gość Foggia
Wzielam tabletke w 1 dzień okresu ok to swoją droga ale tez druga strona edalu mam znajome co zarzekają ze brały tabletki regularnie i sa mamusiami. licze ze nie bedzie tak jak z nimi bo nimi nie jestem:D jestem dobrej mysli bo jestem za mloda. 18;/

Gość sandrulka
jak sie denerwujesz to ic do lekarza proste ::)P

Gość Trochę głupia
Jesteś trochę głupia, jak bierzesz tabletki to możesz dawać kiedy chcesz i może się e tobie spuszczać ile razy chce, ;-)

Gość mitrandir
A co to są za tabletki, że nie ma przerwy na okres? Te które znam bierze się coś z 3 tygodnie następnie się odstawia na tydzień. Jak pierszą wzięłaś jak sie miesiączka zaczeła to kto Ci to przepisał...

Gość hfhfhf
jeśli wzięłaś pierwsza tabletkę w pierwszy dzień miesiączki i przyjmowałaś je regularnie to jest NIEMOŻLIWE abyś była w ciąży :) chyba ze padłaś ofiara spisku lekarza i farmaceutów i dali ci placebo w opakowaniu pigułek antykonc. ale to raczej mala prawdopodobne....

Gość październik2008
Ide ulicą zwale se konia

Gość Glupoty gadacie
Co wy wogle kleicie ludzie ? Tabletki antykoncepcyjne Dziala po 3 dniu brania regularnie ; ] Jezeli wezmiesz 1 dnia owszem chorni cie to 30% . ale nie tak jak 4 dnia bo chroni cie juz 70% . Tabletek nie mozna wziasc 5 przed seksem i to wszystko ; o trzeba je brac codziennie tak jak antybiotyk . : ) Pozdrawiam ; >

Gość gość
zalał Cie jak dziwke i ch*j

Gość gość
mii ginekolog powieddzial ze do 2 tyg mam sie zabezpieczac jeszcze bo wiadomo skoro to sa 1 tabst to organizm musi sie przywyczaic:)

Gość SYLWIA_P
No i dzięki waszym radom zaszłam w ciążę. Brałam tabsy i rąbałam się z chłopakiem na potęgę. No i z przygodnie poznanymi mężczyzami również...... nie lubię sobie odmawiać przyjemności ;)) Spuszczali się we mnie ostro, aż zakiełkowało.... mój chłopak oczywiście zadowolony, bo tatusiem został....synek ani trocę do niego niepodobny.... xD

Gość Cleo1976
Przez pierwszy tydzień pierwszego opakowania, a także ZAWSZE przez tydzień po zmianie pigułek lub po zapomnieniu pigułki-ja bym się zabezpieczała dodatkowo.Aczkolwiek mnie jak dotąd wystarcza obeserwacja cyklu i prezerwatywa.