Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Uprawianie seksu w walentynki !! coś niesamowitego

Polecane posty

Kochałam się namiętnie z moim mężczyzną :) w walentynki,to coś niesamowitego..taki inny dzień od wszystkich seks jest taki pełen takiej namiętności i większego pożądania !!! też tak czujecie? Mam faceta przy sobie kocham się z nim wiem że on mnie kocha,mówi mi to gdy się kochamy coś niesamowitego! może dla was wydać to się dziwne ale ja dziś a w zasadzie wczoraj cudowny seks który na długo zapamiętam :)

Zapomniałam dodać, że tym wspaniałym facetem był mój tata - zrobił mi wspaniały prezent, bo za 3 dni mam 14 urodziny :) 👄

TO NIE JA NAPISAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE COS WYZEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :/

ta jasne juz Ci wierze to na bank T pisalas:o i niestety nastepne walentnki dopiero za rok wiec nie powinnas sie tak cieszyc:P

Gość kasiutelpsiutek
TEZ TAK DZIS MIALAM,fajny seks inny niz pozostałe:) pzdr!

boze jakas idiotka albo idiota sie podszywa i jakieś głupoty pisze:/ wsadz sobie kurwa jezyk w pizde jak nie masz co pisać :/

Gość kasiutelpsiutek
Tak, tak, było wspaniale, mój owczarek niemiecki wabiący się Azor jeszcze nigdy nie był taki aktywny 👄

Gość barbara 38
tak sex a walentynki to świetna sprawa! oby dzieci nie widziały

Wkurza mnie to podszywanie, bo naprawdę chciałabym pochwalić się fajnym seksem - tak naprawdę to tym facetem był okoliczny menel Pan Mietek - do tej chwili czuję wspaniały smak sera spod jego napleta 👄

nie wierze w to , ze to sa podszywy:) podszywy to te wpisy kore sie tego wypiraja:)

Gość barbara 38
dzieci dzieci dzieci .... już pora spać!

Gość hahhahaha
i dlatego ze by;lo tak super teraz siedzisz na kafeterii? wspolczuje....

"monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kochałam się namiętnie z moim mężczyzną w walentynki,to coś niesamowitego..taki inny dzień od wszystkich seks jest taki pełen takiej namiętności i większego pożądania !!! też tak czujecie? Mam faceta przy sobie kocham się z nim wiem że on mnie kocha,mówi mi to gdy się kochamy coś niesamowitego! może dla was wydać to się dziwne ale ja dziś a w zasadzie wczoraj cudowny seks który na długo zapamiętam " 💤

Gość barbara 38
dzieci spać, a ja wkładam baterie do mojego anal intrudera, i zaczynam odmawiać wieczorny różaniec

Gość barbara 38
świat schodzi na psy mam córkę w wieku 15 lat a zachowuje się lepiej od was... jesteście skuuurwiaaałą młodzieżą - smutna prawda. Zamiast wypisywać głupoty idźcie po prostu spać...

Amant Wszech Czasów k.odwetowa >>>>>>>>>>>> k u r w a jak ci sie nie podoba to po jaki c h u j to czytasz zapeziała k u r w o ?? W Y P I E R D A L A J !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość barbara 38
Mam też 13 letniego wilczura wabiącego się fafik oraz 5-letniego orangutana Mietka - razem tworzą niezapomniany duet :classic_cool:

S K U R W Y S Y N U !!!

Gość JACEKK8000
zrobilem dzis minete dziewczynie byla w niebozwieta.coz te swieto robi swoje pozdro!

Gość JACEKK8000
bylo zajebiscie jak mi ciagnela druta mmmmmmmmmm

Gość JACEKK8000
Babcia powiedziała, że ta minetka byłaby też wspaniałym upominkiem na dzień babci, tylko że on już był wcześniej....

a właśnie - orintuje się ktoś, czy istnieją prezerwatywy dla psów - bo dziś z Azorem trochę poszliśmy na żywioł, ale na dłuższą metę chciałabym się zabezpieczać

Gość KINIA116
nie ma prezerwatywy dla psów.. jesteście obrzydliwi!

Gość lo90
buhahahaha żal.pl podyszywanie sie pod wszystkich? twój cel życiowy chłopczyku/dziewczynko? pierdol sie!

Gość lo90
Moim celem jest zobaczenie i polizanie jak największej liczby penisów. Póki co mam ich już 5, ale nie wiem, czy te z rodziny się liczą, więc bez nich będzie chyba 2 :( Poza tym kolekcjonuję też psie kupy, mam już około 250 różnych, plus około 30 podwójnych na wymianę :)

a na koniec wsadzilam sobie w canalis analis kija od szczotki klozetowej, bo ojciec z dziadkiem juz spali, a azor juz nie mial sily mnie dymac...ale tez bylo fajnie, polecam wszystkim, gwarantuje MEGA ORGAZM :)