Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o lol

patrzcie na to!

Polecane posty

Gość czesc kropka too ja Ania
jezeli to nie jest jakas sztuczka to nie wiem co powiedziec

Gość o lol
ludzie normalnie i przed nim i pod nim przeplywaja w basenie! szok normalnie...

Gość o lol
ktos ogladajac to mowi ze apokalipsa sie zaczela, ze on jest synem diabla... ale sama niewiem co o tym myslec, w sumie jestem niby ateistka, ale niewiem... bo jak on to robi?

Gość o lol
obejrzalam chyba wszystkie mozliwe filmy na youtubie z nim i za kazdym razem przyjmuje postawe Jezusa, ma dziwne oczy i przy kazdej sztuczce dziwnie oddycha... moze cos w tym jest, podobno w bibli jest napisane ze bedzie taki typ i ze wszyscy beda nim zafascynowani...

nie wiem ale robia te filmy wrazenie widzialam jeszcze cos takiego : facet polknal 12 monet kazda z roznego roku i potem prowadzacy program mowil : najpierw z 78 >i gostektaka monete 'wykrztuszal' teraz z 85 > i tak samo wszystkie

Gość Już dawno
udowodniono, że jego sztuczki, to głównie manipulacje kamerą i zdjęciami. Większość sztuczek stworzył komputer, a potem nałożono je na nagrany film. Przykro mi bardz, jeśli ktoś w to wierzy,

Gość o lol
a wytlumacz ta tyiare ktora przeplynela miedzy nogami? to pierwsze moge jeszcze uznac za iluzje... a jak to zrobil z ta moneta?

Gość o lol
ja sama niewiem, nie slyszalam o tym kolesiu wczesniej i jestem w szoku....

szklo ? moze ale to z polknieciem monety.... ja rozumiem mozna jakimis iluzjonerskimi sztuszkami naciac sobie reke i udac ze z rany wychodzi moneta, po copperfieldzie wszystko jest mozliwe ale jak zrobic zeby moneta, ksztalt monety, byla pod skora ? ktos ma pomysl ? nanotechnologia ? facet jest kosmita ?

Gość o lol
wlasnie ta moneta mnie rozwala

Gość gandamaraj
zajebiaszcze filmiki. dzieki stary/a;) wszystko ładnie pieknie ale zachowanie publiki dosc dziwne:/

Gość zgłoscie do
2 filmik widac ze to nieprawda. Po 1 jakby rzeczywiscie latał to jego stopy opadałyby na dół a jego są takie jakby stał, tylko był poprostu "przeklejony" komputerowo na powietrze. Po 2 widac, że publiczność jest jakby ustawiana, nienaturalna. Oszust i tyle :D

haha nie no to mozna latwo zrobic no moze nie latwo ale mozna zauwazylas ze walec nie przejezdza faceta lezacego na betonie ?

Gość zgłoscie do
??

no lae ta moneta... jezeli to nie jest trick zrobiony na kompie to co to jest ?

Gość o lol
no wlasnie mnie tez ta moneta zaintrygowala najbardziej!

Gość zgłoscie do
albo ten filmik co sprawia ze ta 8 letnia dziewczynka ma 20 lat to tez widac ze ta laseczka zachowuje sie kompletnie nienaturalnie jak na takie wydażenie... :O Mógł lepszych aktorów zatrudnić. Zreszta może jakby pokazane było jak jej sie kosći wydłużają itd. a on ja zakrył tak zżeby nie było nic widać, wiec widać że oszustwo :P

no wlasnie moneta ... ponawiam :O:D jezeli to nie jest zrobione na kompie to co to jest ? nanotechnologia ? no kur.. nie ma mozliwosci zeby zmusic swoje cialo do imitowania przesuwajacego sie ksztaltu monety no nie ma ! :P no JAK ? no chyba ze on nie jest homo sapiens sapiens

Gość gandamaraj
oszustwo na sto proc. wszystkie kluczowe ujecia kamerą są pomijane(ulamki sek) ale z monetą fajne :D . Dzieki🖐️

Gość gandamaraj
skakanka24 racja

naciecie to mozna zrobic roznymi sztuczkami tak mysle jak zrobic przesuwajacy sie pod skora ksztalt monety ? no smialo czekam :)

Gość zgłoscie do
Aniu nie da sie, tak samo jak nie można latać w powietrzu czy chodzić po wodzie.