Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca się usilnie

On coś do mnie ma czy jest po prostu taki życzliwy?

Polecane posty

Byłam w związku przez 2 lata, bardzo mocno się kochaliśmy, to był dość burzliwy związek i w końcu się rozstaliśmy, mieliśmy kontakt jakiś czas, on miał o mnie dobre zdanie, po roku czasu samotności i opłakiwania rozstania poznałam obecnego narzeczonego, spodziewamy się dziecka (mój były wie, że kogoś mam ale nie sądzę aby wiedział o moim potomku). Nie mam z nim kontaktu, nie piszemy życzeń na święta ani na urodziny, jeszcze w zeszłoroczne Walentynki wysłał mi serduszko smsem i życzenia... No i wczoraj się bardzo zdziwiłam bo dostałam smsa od niego, jego numer dawno wykasowałam, ale się podpisał. Wysłał serduszka dwa mmsem i "Nie ten szczęśliwy co wszystkie kwiaty zrywa lecz ten co zerwie jeden i szczęścia go nazywa. Szczęśliwych Walentynek życzy - i tutaj jego podpis". Odebrać to jako zwykła serdeczna pamięć czy on coś do mnie ma? Nie odpisałam mu wczoraj, ale teraz zastanawiam sie czy w dobrym tonie bedzie podziękować.

Gość jak chce loda jestem
szalenie dobry

I co... nikt nie poradzi mi...

Tak naprawdę nikt nie wie o co może chodzić twojemu byłemu. Ja tam w grzecznosci nie bawiłabym się, bo po co? Czy ma cos do Ciebie? A czy Ty masz coś do niego? Cieszy Cię to, że napisał? A jesli ma, to co? Rzucisz narzeczonego? Może twój były próbuje namącić, bo zrobiło mu się zwyczajnie żal, że kogos sobie znalazłaś. Ale to nie znaczy, że Cię nadal kocha. A nawet jesli, to co? Musisz się zastanowić, o co Tobie w życiu chodzi. A nie o co chodzi byłemu.

skoro nie wysyła Ci życzeń ani na Święta ani na ur. to tylko on jeden wie o co mu chodzi, ja mam odwrotnie życzenia na wszystkie święta, urodziny i imieniny. a na Walentynki - nigdy-więc u mnie to zwykła sympatia,a u Ciebie nie mam pojęcia :)

skoro nie wysyła Ci życzeń ani na Święta ani na ur. to tylko on jeden wie o co mu chodzi, ja mam odwrotnie życzenia na wszystkie święta, urodziny i imieniny. a na Walentynki - nigdy-więc u mnie to zwykła sympatia,a u Ciebie nie mam pojęcia :)

Gość papryczka12
olej go:P

Gość koralowa dobrze prawi.