Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3 5 10

Kto w tym roku zdaje maturę????

Polecane posty

Gość 3 5 10

hej!!Z czego zdajesz?? duzo sie uczysz?? znasz jakieś dobre sposoby na koncentracje i na szybka i skuteczna nauke:)!!

Gość 3 5 10
nikt:O

Zdaję rozszerzony polski, rozszerzoną geografię, WOS i angielski podstawy. Jeszcze nie zaczęłam się uczyć:P a problemy z koncentracją mam ogromne, więc to pytanie nie do mnie ;)

Gość 3 5 10
Rany ile przedmiotów zdajesz?? masz juz konkretne plany co chcesz robic,jak zdasz mature??:)

Gość jdsfjkfklf
ja tez zdaje :) polski , angielski i biologie , wszystko na podstawie:)

Gość maalllaaaa
Ja zdaje polski, wos i angielski. Wszystko podstawa. Polski uczę się epokami, bo tak najłatwiej. Wos działami po kolei. Na angielski tlumacze sobie piosenki, ogladam seriale po angielsku, tlumacze teksty, bo u mnie nie za dobrze z angielskim. Co prawda nie ucze sie jeszcze tak bardzo bardziej przed sprawdzianami, a Wos mam dobiero od tego roku wiec staram sie uczyc na spr,

Nie mam w zasadzie konkretnych planów.tzn miałam pomysł co do kierunku studiów, ale nie wypali, a na nowy jeszcze nie wpadłam :P Nie zdaję aż tak dużo przedmiotów, tylko jeden mam dodatkowy. Jak zdam go, to zdam, a jak nie, to nie :P A Ty z czego zdajesz?;)

Gość 3 5 10
Ja tak wogóle zdaaje Biologie Polski i Niemiecki:) a znacie jakies dobre matody na koncentracje??

U mnie najgorzej z angielskim. Na myśl o ustnym po prostu umieram :-o mam nadzieję, że jakoś to będzie...

Gość 3 5 10
Chou no to powodzenia:) napewno zdasz;)

Ja zdaje rozszerzenie z polskiego i z wosu oraz podstawe z angola mam problem bo tez nie oge sie koncentrowac,a chcialabym juz zaczac sie uczyc bo nic nie umiem

Gość maalllaaaa
ale z czym konkretnie masz problem, nie możesz sie skupic czy nie mozesz sie zabrac do nauki?

Gość 3 5 10
ja tez sie boje niemieckiego rozszerzonego:( dramat jeszcze ten stres pewnie mnie zaatakuje....ale jakos mam nadzieje ze dam rade;) a jak myslicie jakie lekturki beda na pisemnym Polskim??:D

Nie dziękuję :P Ja mam problem w ogóle zabrać się za naukę, a jak już jakimś cudem usiądę do książek, to nie wiedzieć jakim sposobem ciągle odpływam gdzieś myślami...i nie bardzo umiem nad tym zapanować.

Gość 3 5 10
nie rozszerzonego tylko ustnego:D ** zeby sie skupic na nauce i zeby ogarnac ten materiał którego sie ucze:) kurde z ta motywacja do nauki tez jest ciezko ....chce zdac mature i itp. ale tak mi sie nie chce uczyc :( ehh czasem to silniejsze ode mnie:(

Mnie nawet nie interesuje jakie lektury beda na rozszerzeniu z polskiego bo wiem, ze i tak wybiore liryke

Gość jdsfjkfklf
a macie juz prezentacje na j. pol.?

Muszę uciekać... może ktoś znajdzie jakiś dobry sposób na koncentrację, chociaż u mnie to chyba nieuleczalne jest :P

Oj, z prezentacją ja też daleko w polu :P

Gość 3 5 10
Chou papa :) ja mam z Polaka temat: Metamorfoza jako wazny moment w zyciu bohatera??a wy jakie macie:) moze ma ktos taki jak ja :D

Gość 3 5 10
a jaki masz temat??

Biografia jako klucz interpretacyjny. Przedstaw na podstawie wybranego artysty. Wybralam latwy temat bo jestem doszlam do wniosu,ze i tak bede miala duzo pracy wiec nie bede jej sobie dokladala, przez wybor trudnego tematu.

Gość 3 5 10
aha :D

Gość 3 5 10
dobra ide sie uczyc :D moze mi sie uda :D trzymajcie kciuki;) miłego popołudnia wam zycze:)

Gość blablablaadg
ja też w tym roku polski,ang, podstawa bio i chem - rozszerzenie nic się nie uczę, pracy nie mam, konspektu nawet też... może dziś zrobię.... aa i może któraś z was ma jakąś rozpiskę jak mam rozplanować na tej kartce z konspektem, tezę książki i plan ramowy?