Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tinka89

male piersi - co radzicie?

Polecane posty

chcialabym was zapyatc czy ma ktoras z was jakis sposob jakies odpowiednie tabletki antykoncepcyjne o duzym hormonie ktore mogly by pomoc w tym aby piersi mogly urosnac chociaz do romiaru ( WIEKSZE B ) mam prawie 20 lat fakt mam 160 wz i 47 wagi ale peirsi mam male A chcialabym wieksze chociazby po to zeby w lecie na basenie fajnie wygladac ( dodam ejszcze ze brala juz diane 35 i nic nie pomoglo, etraz biore stediril 30 i moze cos ruszylo ale delikatnie staly sie moze bardziej okragle ale nie urosly). Mam faceta ktory jest najcudowniejszy i jemu to w cale nie rpzeszkadza i oczywiscie mowi ze sa najsliczniejsze ale chce to zrobic dla siebie a nie dla niego, chce sie poporstu czuc kobieta;) nie mowcie ze skoro facet mnie taka kocha itp to nie mam sie przejmowac, moze poprostu ktoras z was miala taki problem w podobnym wieku i jakos temu zaradzila. Pozdrawiam;)

Gość a po
dziewczyno przecież antykoncepcyjne nie na każdego działają tak samo.To co tobie odpowiada innej juz nie ,to zależy od organizmu.A skoro masz super faceta i jemu wszystko gra to o co chodzi?

Nie ma rozmiaru - \"większe B\". B to B, rozmiar miski, i prawdziwe B nosi bardzo niewielka część kobiet. Cała reszta ma źle dobrany biustonosz. Zmierz się poprawnie i dobrze dobierz stanik, a od razu będziesz miała co najmniej dwa rozmiary więcej. Tu masz link do forum: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203

Gość csacvsavc
To na prawdę nie jest problem. Poradzić Ci tylko mogę kilka rzeczy: - polub je - wyprostuj się - odpowiedni stanik noś - dbaj o nie - polub je raz jeszcze.

Gość dommmmmi
zabardzo na to nic nie poradzisz. Zadne tabletki nic ci nie dadza jedno wyjscie to operacja plastyczna. Inny sposob nie zdziała cuów