Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexa 69

KOMPUTER ZAGRAZA CIAZY PRAWDA TO CZY NIE

Polecane posty

Gość alexa 69

Wlasnie przeczytalam gdzies ,doslownie przed chwila,bo moje zycie ostatnio spedzam przed kompem,z racji tego ze jestem w ciazy i nie pracuje.Komputer zagraza ciazy.Ktoras napisala ze byla w szpitalu i poznala kobiety ,ktore mialy krwotoki podczas ciazy z racji dlugiego przebywania przed kompem.Jedna pracowala przy ksero,jakas inna przy drukarkach i to bylo powodem krwotoku.Podobno dopuszczalna jest 1 godz.dziennie.Dobra rozumiem przesiadywanie dluzszy czas przed kompem a nieodpowiedniej pozycji gniecenia brzucha moze ma jakis wplyw ale nie straszcie ludzi.Fakt ze ja tez niedawno bylam w szpitalu 1 dzien bo dostalam naglego krwotoku ,jak szybko sie zaczal tak szybko sie skonczyl i nie wiadomo z jakiej przyczyny.Czy to ma jakies logiczne uzasadnienie.Bo niedlugo kobiety w ciazy beda unikac jak diabel swieconej wody tal.komorkowych,komputerow i calego sprzetu elektronicznego.Zglupialam ale nie ukrywam ze uwierzylam .Acha ,ktoras napisala ze istnieje prawdopodobienstwo urodzenia dziecka z zajecza warga ,ludzie to chyba istne bzdety.Wyczytalam to w topiku o kobietach w ciazy po 35 czy 30 ,zgubilam go i moze przeczyta go autorka i wytlumaczy skad ma te straszne wizje i niech to w jakis sposob wytlumaczy.Fantazja ludzka i wyobraznia nie zna granic ,moze tez zacofanie ludzkie.

do 5-go miesiąca pracowałam 8 godzin przed komputerem codziennie. potem poszłam na L4 i w domu też siedziałam przy kompie. moje dziecko jest zdrowe :)

Gość myszkadoprowadzamniedofurii
nie no nie wytrzymam ,ktoś pusci jakąs plote i pozniej cały świat sie trzęsie , ludzie!!co ma byc to bedzie! masz urodzic chore dziecko to zebys plackiem lezała i chychała na siebie to i tak urodzisz , a jak ma byc zdrowe to zebyś nie wiem co robila to i tak bedzie , przestancie wierzyc w głupoty!

Gość xcdlld
\"Jedna pracowala przy ksero,jakas inna przy drukarkach \" Czy widzisz różnicę między drukarką i ksero a komputerem???

Gość filiżanka śniadaniowa.
komputer nie, ale kafeteria zdecydowanie tak.!!!!!!!!!

co za głupota, dziewczyno jak wszystko było by prawdą co tu piszą to całą ciąże musiała byś lezeć w łóżku i sie nie ruszać, chociaz i tak było by nie dobrze;) więc nie przywiązuj sie tak do wszystkiego co tu czytasz;) radze;)

Gość All player
Owszem zagraza ciazy... mozesz jeszcze jakiegos wirusa zlapac czy cos... :o

Gość kasia sywia
tu chyba chodzi o promieniowanie... bo jakby niebylo te sprzety jakies promieniowanie wytwarzają... ale pare godzin jak posiedzisz chyba sie nic nie stanie:) gorzej jakbys z domu na powietrze nie wychodziła tylko pół dnia siedziała przed monitorem:)