Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tinka89

male piersi - co radzicie?

Polecane posty

chcialabym was zapyatc czy ma ktoras z was jakis sposob jakies odpowiednie tabletki antykoncepcyjne o duzym hormonie ktore mogly by pomoc w tym aby piersi mogly urosnac chociaz do romiaru ( WIEKSZE B ) mam prawie 20 lat fakt mam 160 wz i 47 wagi ale peirsi mam male A chcialabym wieksze chociazby po to zeby w lecie na basenie fajnie wygladac ( dodam ejszcze ze brala juz diane 35 i nic nie pomoglo, etraz biore stediril 30 i moze cos ruszylo ale delikatnie staly sie moze bardziej okragle ale nie urosly). Mam faceta ktory jest najcudowniejszy i jemu to w cale nie rpzeszkadza i oczywiscie mowi ze sa najsliczniejsze ale chce to zrobic dla siebie a nie dla niego, chce sie poporstu czuc kobieta nie mowcie ze skoro facet mnie taka kocha itp to nie mam sie przejmowac, moze poprostu ktoras z was miala taki problem w podobnym wieku i jakos temu zaradzila. Pozdrawiam

DZIEWCZYNO SPASUJ Z PROCHAMI MAŁE TEŻ PIĘKNE

Gość tylko silikony

Gość hythgytdgyhe
do ginekologa idz

Gość tubeńka
to moze po prstu stanik push-up.? skoro Twojemu facetowi nie przeszkadzaja małe piersi.... ;)

Gość papryczka12
zajdz w ciaze bedziesz miec c:)

Gość faceci wypychają
gacie skarpetami może i ty spróbuj :P

ale ludzie jestescie beznadziejni i zalosni jak nie macie nic konkretnego do napisania to sie nie odzywajcie...:/:/:/

Gość papryczka12
ja mam już 6 dzieci chce być jak angie i brad, tylko teraz moje cycki są wielkie ale obwisłe do samego brzucha, zarzucam je sobie na plecy a reszte upycham w stanik i jest ok, mój facet mówi że wszystko jest ok ale chciałabym jeszcze kilka dzieciaczków dla siebie:) może jeszcze bardziej obwisną

POMYŚL O TYM JAK BĘDĄ WYGLADAĆ TE LASKI Z "C" KLASY ZA 30 LAT A JAK TWOJE BĘDA DUMNIE SIE PRĘŻYĆ ................

przeciez ja chce tlyko rozmiar B a nie C czy D nie sadze ze rozmiar B bedzie pozniej obwisly,,, nie przesadzajmy

Gość papryczka12
podszywaczu kocham cie:) ale i tak mi nie dorownasz:P

Gość co za głupia laska..
Kobieto, tabletki antykoncepcyjne nie służą do tego, żeby rosły po nich piersi. Tak się zdarza u NIEKTÓRYCH kobiet i nikt tego nei może przewidzieć, komu i po czym urosną (albo nie) Zwykle nie rosną i to sobie wbij do głowy.

Gość papryczka12
kocham innego podszywacza bo tobie smierdzi z jajek:) :P

Jarek_84 NIE ZŁY Z CIEBIE OSZOŁOM!!!!!!!!!!!

Gość pozdro6OO
sznur i mocna gałaź

Jarek_84 OBESRAŃCU PODMYJ JAJA NAJPIERW JEŚLI JE MASZ I POTEM DOPIERO ZABIERAJ GŁOS CWELU N IE Z ŁY FIUCIE

najlepiej się pieści jak się w rączce mieści - więc sobie nie powiększaj bo ci się potem implanty zgranulują i będzie nie ciekawa sytuacja, a prochami nie ma się co faszerować

NIVELAZIONE ,różowe opakowanie. Nie urosną ci po tych tabletkach,ale stają się pełniejsze i bardziej jędrne. Zdecydowanie wydają się większe:)) Wiem,bo wypróbowałam:))

ja radzę skoczyć z 8 piętra na główkę, robiąc przy tym widowiskowy szpagat na wysokości okna Pani Wiesi, oraz poczwórne salto na wysokości warzywniaka. innego wyjścia nie ma :(

radzę zaakceptować siebie :) i nie zwracać uwagi na wpisy coniektóre tutaj...

Jarek- a czy Ty zdążyłeś już zaakceptować swojego chooojka, który sprawiał Ci problemy erekcją wielkości mojej łechtaczki? biedaku... podobno wstydziłeś się iść z tym do lekarza... ale nie przejmuj się- znajdziesz kobietę która pokocha Cię takim jakim jesteś. proponuję szukać na www.lesbian.com pozdro 😘

hmmm myślę że już dawno pogodziłam się z moim dużym C... choć naprawdę trudno było mi to zaakceptować :( musiałam chodzić do psychologa przez 10 lat, a teraz gdy już zaakceptowałam to że moja mama prasuje na mojej klacie obrusy, radzę Tobie zgłosić się do tego Pana- sądzę że nawet z mikropeniskiem da się coś zrobić pożytecznego. ostatnio szukali podobno kogoś co "CIA- Kryminalne Zagadki Purtaków Wielkich", aktor miał udawać faceta po nieudanej operacji przeszczepu penisa chomika zamiast własnego angaż 100% :D:D:D

wygrałam Jarek, to co napisałeś nie podchodzi pod żadną z wymienionych kategorii- śmieszne, erotyczne, inteligentne... podchodzi za to pod kategorię dodatkową- "żałosne" nie będe Ci tłumaczyć pewnych spraw bo nie sądzę że 84 to Twój tok urodzenia. to raczej IQ pomnożone przez trzy. Więc żegnam, i radze poćwiczyć pisanie złośliwych komentarzy, bo te Twoje nie wywierają na mnie żadnego wrażenia- tylko emocje (głębokie współczucie) a rodzicom moim też współczuję, ponieważ zginęli oni dwa lata temu w wypadku- zastanów się więc zanim obrazisz czyiś bliskich bucu

Gość nie neguję-toleruję
Jarek 84 - kaleką to ty jesteś, umysłowym!

Gość nie neguję-toleruję
no faktycznie - bycie palantem to powód do dumy