Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlota rybkaaaaaaaaaaa

boje sie spotkania z byla miloscia

Polecane posty

wlasnie minelo 2 lata zakochana kiedys bylam w nim bardzo ale nie bylismy razem ..teraz wiem ze go spotkam u znajomych i boje sie ze jak go zobacze wszystko wroci:(

Gość trelllleeee
Ja własnie spotkalam sie z moim byłym facetem.Niemielismy ze soba kontaktu przez pol roku.Ostatnio zaczał do mnie dzwonic.Chcial si spotkac.Ciagle sie wykrecalam.Ale wkoncu spotkalam sie znim.Probowalam sobie wmawiac ze nic do niego nieczuje, ze go niekocham.Nieprawda.Spedzilismy ze soba kilka godzin.Czulam sie tak jagbysmy sie nigdy nierozstawali.Poczulam ze bedac z nim bylam naprawde szczesliwa.Wszytsko wrociło.

ale ty z nim bylas a ja raczej byl gdybala ale boje sie jak cholera:(

Gość zona slawka
złota rybka--> mam podobny problem moj byly do mnie wydzwania i chce sie spotkac i tez sie boje z nim zobaczyc ze wszystko wroci a on wczesniej mnie bardzo zranil na razie odwlekam jak sie da ale on wie gdzie mam uczelnie i pewnie jak bedzie chciał to mnie znajdzie.ja mysle ze spotkania z bylymi nie sa najlepsze chociaz zalezy jak sie zwiazek skonczyl.ja sie boje ze znowu zrobi mi to samo i nie chce sie znowu w nim zakochac bo wiadomo stara milosc nie rdzewieje.jak skonczyliscie dobrze to mozecie sie spotkac jak nie to troche to niebezpieczne...

Gość zona slawka
oj nie doczytalam ze ty z nim nie bylas to mozesz sie spotkac chyba ze masz powod zeby nie chciec sie znowu zakochac np masz faceta.jak masz to nie ryzykuj no chyba ze ci zle z twoim gostkiem

Gość trelllleeee
U mnie problemem bylo to ze on wyjechal za granice.Po 2 miesiacach od wyjazdu rozstalismy sie.Niemielismy zadnego kontaktu ze soba.Ale terraz wrocil.I probuje to naprawic.Problem w tym ze znow wyjezdza.Na kolejne pol roku.Niewiem co mam robic.

nie bylismy razem on dawal nadzieje cos sie sie dzialo:D ale pozniej zobaczylam ze ma dziewczyne ...teraz jade do kolezanki ( za granice) i on tam bedzie boje sie znow go zobaczyc bardzo to przezylam to jego oklamanie zapomnialam nie mam nikogo ale nie chce zeby to znow wrocilo:(