Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tusiuklaa

Na zatkane ucho

Polecane posty

Gość Tusiuklaa

Trochę zatkało mi się lewe ucho, jak myłam głowę, trochę wody naleciało mi do ucha i czuję że gorzej słyszę.Nie że nic na to ucho nie słyszę, tylko gorzej poprostu.Macie jakieś porady, jak je odetkac???

a ja dwie godziny temu czysciłem uszy patyczkiem i coś mi sie tam zatkało... nie boli to plus próbowałem wydmuchać i nic. Głupie uczycie nie słyszeć na jedno ucho, jest to możliwe ze odetka się samo?? czy jak zatkane to już na amen?? pierwszy raz mam coś takiego... Najgorsze jest to że od jakiegoś czasu przebywam na Islandii i ani trochę nie kumam ich języka, z angielskim też słabo no może nie tragicznie ale jak pomyśle że będę musiał iść do lekarza i tłumaczyć mu o co mi chodzi to trochę mnie to przeraża tym bardziej ze teraz kiepsko słyszę i mogę nie kumać co bedzie do mnie nawijać... więc jest taka możliwość że się odetka czy lepiej iść od razu do lekarza i mieć z głowy?? Pozdro A i mam ze sobą Duomox (antybiotyk) może łyknąć?? chociaż nie wydaje mi się żeby to było zapalenie , oby nie było, a i trochę przesadzam z słuchawkami na uszach