Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna dziewica

23 letnia dziewica - normalne?

Polecane posty

Niewiem co gorsze czy bycie dziewicą w tym więku czy prawiczkiem w wieku 26 lat Ciebie przynajmniej nikt nie wyśmieję żeś ciota tak jak mnie który nie potrafi tego zrobić z byle kim.

tak to jest normalne, twój "problem" to brak odpowiedniego goscia do tegoż czynu, poprostu nikt nie zasłuzył na to by być tym pierwszym. Przecież w tych czasach seks z kimś przypadkowym chyba nie jest problemem??? Szanujesz sie i tyle ;-)

facet wyjatkowy tak to jest normalne, twój \"problem\" to brak odpowiedniego goscia do tegoż czynu, poprostu nikt nie zasłuzył na to by być tym pierwszym. Przecież w tych czasach seks z kimś przypadkowym chyba nie jest problemem??? Szanujesz sie i tyle zgadzam sie z Toba ;) faktycznie jestes wyjatkowy.... 🌻

Ja miałam 21 lat jak przestałam być dziewicą. Wcześniej kilka razy dosłownie wychodziłam facetom z łóżka (nie żartuję). Chciałam poczekać na kogoś odpowiedniego (chociaż i tak zdarzało mi się żałować, że to był on a nie ktoś inny). Jesteś normalna :)

tez mam 23 lata i tez jestem dziewica :) nie widze w tym jednak nic "nienormalnego". owszem, kilka razy myslalam, ze to wlasnie z facetem, z ktorym jestem strace dziewictwo... ale jakos pozniej wszystko sie sypalo, wiec nie dochodzilo do tego "pierwszego razu":) nie mam absolutnie zadnych kompleksow. jestem pewna siebie, usmiechnieta, inteligentna i atrakcyjna kobieta. mialam do tej pory 4 facetow... poza tym mam powodzenie i gdybym chciala to zrobic z "pierwszym lepszym", staloby sie to juz dawno temu. a ja nie chce i jest to dla mnie najbardziej naturalna sytuacja pod sloncem:) nie jestem z tego szczegolnie dumna, ani tez nie wstydze sie tego... tak po prostu jest i juz :) Tobie zycze wiecej usmiechu i mniej zamartwiania sie nieistotnym zupelnie sprawami ;) pozdrawiam :)

nie rozumiem, co w tym meczacego... czym sie tak martwisz??? jestes zdrowy, masz rodzice, jakichs znajomych... naprawde jest milion innych problemow tysiace razy wazniejszych niz to, ze z nikim sie jeszcze nie kochales... stanie sie to, kiedy przyjdzie na to pora... po co robic cos na sile, zeby tylko nie byc sklasyfikowanym w tej "gorszej" (???) szufladzie...?

o fuck :D bez tego uwazasz sie za czlowieka malo powaznego...? troche infantylne masz podejscie kolego :) mysle, ze kluczem do Twojego zachowania jest masa kompleksow, z ktorych byc moze sobie nawet nie zdajesz sprawy... jesli wyznacznikiem postawy czlowieka "dojrzalego" jest to, czy odbyl stosunek, to ja podziekuje :) ja uwazam sie za kobiete w pelnym tego slowa znaczeniu, choc "pierwszy raz" mam dopiero przed soba. nie widze w tym nic dziwnego. ot, takie zycie ;)

no i wlasnie tu jest zrodlo Twojego problemu... tak wlasnie mysle. sa koledzy, ktorzy sie nabijaja..." bo tak trzeba, bo powinienes, bo bez tego nie jestes prawdziwym mezczyzna, bo nie jestes dorosly..." a w chuj z tym! :) rob to, co jest dobre dla Ciebie! nie patrz na innych! kazdy czlowiek to osobna historia, inna osobowosc, inna emocjonalnosc! nie ma czegos takiego jak "powinienes" w takiej kwestii, o ktorej mowimy. to sprawa INDYWIDUALNA. mysle, ze bardziej sie przejmujesz opinia spoleczenstwa na swoj temat, niz tym, co tak naprawde Ciebie uczyni szczesliwym. stad tez te tymczasowe zwroty typu " pojde do burdelu, bo przeszkdza mi moj stan". mysle, ze powinienes bardziej sie skupic na swoim wartosciowaniu, swoich autorytetach i celach, niz spelnianiu oczekiwan innych wzgledem Ciebie. troche Cie zanalizowalam prawiczku, mam nadzieje, ze nie masz mi tego za zle... ;) i jeszcze raz- wiecej usmiechu, mniej konformizmu. pozdrawiam :)

Gość hapek
róznie bywa ale nie martw sie

Zgadzą się z troche z tym co napisałaś tylko jak się czuje presje nawet ze strony kobiet które mówią że niechciały by prawiczka np w tym wieku bo to swiadczy o tym ze niejest męski nie jest silny czyli niedobry kandydat na faceta czy męża bo to to taka ciota.

No to co, ja swoj pierwszy raz mialam w wieku 16 lat i wcale sie tym nie szczyce, tylko nie czekaj na ksiecia z bajki i nie czekaj z tym do slubu bo nie warto.

Gość głupia prostaczka
pokaz zdjecie to ocenimy czy to normalne :P