Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczna***

rodzice nie akceptuja mojego chlopaka

Polecane posty

Gość zrozpaczna***

czesc mialam kilu chlopaków ale niestety po dluzszym lub krótszym czasie to sie rozpadało poznalam teraz super chlopaka jestemy juz razem 3 miesiace i jest Ok przy nim wiem ze zyje, niestety jest on po rozwodzie a mojemu ojcu starsznie to przeszkadza zreszta dodam ze nigdy zade chlopak mu sie nie podoabl albo za brzydki albo bez szkoły mam 26 lat mieszkam z nimi i juz mam dosc tego słychania :(

Gość zrozpaczna***
wiem ze mam sie nie przejmowac, ale to przykre bo jak wroce to wyslyuchuje ze taki nie taki a jak sie kgos kocha to serce boli

Gość zrozpaczna***
narazie nie stac mnie na samodzielne utryzmanie sie a poza tym mam duzy dom i czesto wyjezdzam za granice

To się zaopatrz w cierpliwość i brak reakcji. Przestaną. Ale pod warunkiem, że jesteś pewna, że to ten właściwy..... moi rodzice, mieli rację.... ja im nie uwierzyłam.....

Gość zrozpaczna***
znamy sie 3 miesiace wiec narazie nic nie planujemy bo to za krotki okres, ale niestey w poprzednim zwiazku to on był niewinny a jego zone znalalm i znam i wiem jaka jest...narazie sie spotykamy, a moze po roku bede wiedziec co dalej...