Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotkaaaa21

MAKIJAZ !!! DUZY NOS ! POMOCY

Polecane posty

Gość migotkaaaa21

Powiedzcie mi ,jakie zastosowac triki,jak nakladac makijaz,zeby zatuszowac duzy nos?Twarz mam raczej trojkatna,dlugi i duzy nos,oczy takie migdalowe.Na dolnych powiekach robie cienkie kreski tu wewnatrz,a na gornej przejezdzam linerka.Sa to cienkie kreski.No i wydluzajacy tusz.Chodzi o to ,ze na zdjeciach wygladam okropnie !! Odznacza sie moj nos i jakos dziwnie wygladam ;/ Macie jakies propozycje??

Gość magdalena_m
niby sa takie triki ale w nie nie wierze, sama mam taki nos... podobno pomaga bujna fryzura ktora odwraca wzrok od nosa, ekstrawaganckie ciuchy, wyrazisty makijaz oka, spore kolczyki, nalozenie na czubek nosa ciemniejszego podkladu itp. ale najlepsze wyjscie jest wiadomo jakie...

Gość migotkaaaa21
Na fotkach strasznie nos mi sie odznacza ;/ Tak swieci po srodku i obszerny jest ;/ przez to unikam zdjec ,bo wygladam okropnie ;/ Robie mocny makijaz oczu i mam wrazenie,ze przez to jeszcze bardziej dziwnie wygladam ... Ehh :( No moze ktos jeszcze cos wiecej wie?

Gość ambiwalenccja
musisz nalozyc ciemniejszy podklad na platki nosa wtedy optycznie go zwezisz..

sama mam troszke wiekszy nos i po wielu latach eksperymentowania wkoncu sukces:P podkreślam oczy.tak aby były wyrazne. i najwazniejsze korektor oraz rozświetlacz pod oczy, na grzbiet nosa (ale nie czubek) ,nad gorna warga, pod dolna wargaoraz na srodek czola,pozniej brazerem omiatam owal twarzy i szyje i policzki roozswietlenie okolic oczu mega duzo daje przynajmniej u mnie:))

Gość migotkaaaa21
Dzieki,jutro tak wlasnie zrobie :)

Gość adablada
ale macie problem dużu nos!! gdybyście wiedziały ze lekarz pozostawia wam tydzień życia [mam raka szyjki macicy a przez osłabienie organizmu zawansowanego raka piersi] duży nos i inne kompleksy nie są ważne gdy musicie zostawić rodziców,meża i co najgorsza 2 letnią córeczke Zuzie i synka 5 letniego Kacpereka Nawet niewicie co ja czuje dobrze że oni o tym nic niewiedzą...