Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggadu

co sądzicie o stosunku przerywanym?

Polecane posty

Gość Cleo1976
Sądzę, że jest to metoda nieskuteczna, stresująca i nieprzyjemna.Najlepiej się obserwować i w dni płodne użyć prezerwatywy.

Gość gość
Przerwać najlepiej można oddanie porannego ciepłego moczu

Gość SXS
Moim zdaniem jedni mają do tego szczescie, drudzy nie.. Ja osobiście dwa razy stosowałam takie 'zabezpieczenie', co później spowodowało obawę przed przyjsciem okresu. Jeżeli dziecko Wam nie straszne i w razie czego jesteście w stanie zapewnić mu warunki, albo tzw możecie mieć dziecko ale Wam się nie spieszy to możecie spróbować. Pozdrawiam, SXS

Gość gość
9Lat uprawian tak seks z mezem.nigdy sie nie zabezieczalismy. Mamy dwójkę dzieciakow zaplanowanych(o jedno sie staralismy 3miesiace,o drugie 1miesiac)4lata jest pomiedzy nimi roznicy i seksu przerywanego.takze nie wiem jaki stres i jak wy zachodzicie niby nie kończąc w srodku.

Gość gość
9Lat uprawian tak seks z mezem.nigdy sie nie zabezieczalismy. Mamy dwójkę dzieciakow zaplanowanych(o jedno sie staralismy 3miesiace,o drugie 1miesiac)4lata jest pomiedzy nimi roznicy i seksu przerywanego.takze nie wiem jaki stres i jak wy zachodzicie niby nie kończąc w srodku.

Gość Cleo1976
Niektórzy mężczyźni nie wytwarzają w ogóle preejakulatu, to raz.Stosunki przerywane mogą mieć miejsce (zazwyczaj przypadkowo, jeśli kobieta się nie obserwuje) w czasie niepłodnym, to dwa.Wreszcie, po trzecie, albo jedno albo oboje z nich mogą być bezpłodni.To trzy "tajemnice" sukcesu tej metody.Jednak w przypadku młodych, normalnie płodnych osób, a zwłaszcza mężczyzn mających problem z przedwczesnym wytryskiem, może być ona bardzo zawodna.Corocznie od 8 do nawet 35 kobiet na 100 współżyjących w ten sposób zajdzie w ciążę.Dla porównania nawet dla kalendarzyka -którego też NIE polecam-ten wynik to od 8 do 20 ciąż na 100 kobiet, dla prezerwatywy-2-15, dla nowoczesnych metod naturalnych 1-5, dla pigułek 1-3.

Gość gość
Wpadki też są potrzebne.

Gość modelaaa
ja osobiscie wole miec pelne zabezpieczenie dlatego stosuje belare. balabym sie, ze cos jednak pojdzie nie tak przy stosunku przerywanym, a nie mozemy sobie teraz pozwolic na dziecko. dla mnie to niezbyt pewna metoda:c