Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaaaaaajkaaaaaaSSSSSSSs.ss

JAK ODPOWIADAC NA ZŁOSLIWE SŁOWA?

Polecane posty

:\ jestem niska i ludzie czesto ze mnie drwia albo chlopaki bo nie mam dużych piersi:| Cos w stylu : O czesc Majka nie zauwazyłam Cię jestes taka mała.. albo kolega do wszystkich kolezanek : ale fajne dekoldziki a do mnie : o a ten nie. Albo kolega a ty to musisz miec miseczke -a. Poprostu wtedy niewiem co mam powiedziec :|! wkurrrr..mnie to ze niewiem, :(

najlepiej z uśmiechem. nic tak nie wkurza przeciwnika .jak ktoś krzyczy , lży , czy prawi zlośliwości trza się śmiać. w końcu co on może Tobie? no co? i co zmieni w Twoim życiu to , że ktoś Ci złosliwosci prawi. to jest inteligencja emocjonalna. warto mieć dystans do siebie. zdrowiej na duszy jest.

Gość samantaswdn
albo powiedz male jest piękne:D

Własnie chodzi mi o to zeby jakos inteligentnie odpowiedziec ale nie wiem jak ;

Odpowiedz: przynajmniej nie wyglądam jak dwa patyki w gównie;) albo: może i nie jestem za wysoka ale ty niedługo zaczniesz rosnąć w szerz:)

a jak ktoś ci powie" ty małolata" odpowiadasz - jak ci mało lata to sobie pobujaj.

hahah:D popłakałam się;d

Gość mloda...
a co do piersi, to powiedz, ze najlepiej sie piesci, to co sie w dloni miesci :)

ludzie dokuczaja z roznych powodów a ty wymieniłas najbardziej charkterystyczne które łatwo mozna zinterpretowac jak ci dokuczaja dziewczyny to znaczy ze musisz byc bardzo ładna, miec cos w sobie takiego ze ich czyści z zazdrosci wiec doszukują sie w tobie cech negatywnych tudziez niski wzrost jesli to chłopacy to.. kto sie czubi ten sie lubi :) ja do dzis stosuje taka taktyke im bardziej jakis facet mi sie podoba tym bardziej mu dokuczam a inni jak to słysza to sa wrecz przerazeni ze jak ja moge do kogos sie tak odnosic (no niestety taka jest moja natura, nie cierpie romantyzmu ani kokietowania wiec pozostają mi kpiące uwagi) tak pozatym to powiedzenie kto sie czubi ten sie lubi jest sprawdzone w 99,999% przypadków :) wiem to z własnej autopsji oraz od innych no i nie mozesz im pokazywac ze cie to boli bo idiotki zawsze maja z tego satysfakcje ty nie masz cycków to sie pochwal czym innym oraz rozumem czego brakuje u wiekszosci baloniastych :) to kwestia psychologi gdzie bys nie była wszedzie beda to samo odczuwac na twoj widok

a na tekst ale masz małe cycki czy cos to powiedz drobne jest piekne albo cicho bo kiełkują :D

Gość nanu naneczka
ja niestety też mam ten problem ale puszczam uwagi mimo uszu, kiedyś jednak nie wytrzymałam jak jakiś stary obleśny robotnik chcąc się popisać przed kolegami krzyknął "absolutny brak cyca" ja wkur... na maxa odpowiedziałam "absolutny brak fiu...ta" zatkało go i głupio mu się zrobiło przed innymi i to była chwila kiedy byłam górą. Ale żałowałam sama przed sobą że żniżyłam się do poziomu jakieś robola zwykłaego i obiecałam sobie że nie będę zwracać uwagi na te docinki.

o z tym tesktem ze nalepiej sie piesci co sie w dłoni miesci to sie zgadzam i kazdy facet tak mówi :D

Gość walentynkowa
''O czesc Majka nie zauwazyłam Cię jestes taka mała..'' odpowiedź: Mała jest twoja pała, ja jestem po prostu niska ;) albo kolega do wszystkich kolezanek : ale fajne dekoldziki a do mnie : o a ten nie. odpowiedź: a kogo to obchodzi! zostaw to dla siebie Albo kolega a ty to musisz miec miseczke -a odpowiedź: a ty musisz mieć jaja jak berety ;) bierz to na luz i na wesoło, dystansuj się nie przejmuj bo są faceci ktorzy lubia małe piersi też :) bądź asertywna i wesoła

Gość dfbbcb
moja mam po 15 latach spotkała sie z kolegą z klasy licealnej, przypadkowo, był to facet kórego kiedys najbardziej nienawidziła bo jej starsznie dopierdalam a to z powodu wygladu a to z powodu nie za duzej ilosci pieniedzy ze ma taka smiaka i owaka rodzine i nie raz doprowadzał ją do płaczu i zawsze sobie zadawała pytanie za co on ja tak nienawidzi a po tych 15 latach jej powiedział "Gośka jak ty mi sie wtedy podobałas........." :D:D zonk..

jak cfi powie ze masz mały dekold - to grzecznie z uśmiechem odpowiedz że ty nie musisz chociaż w majtkach nosic skarpetki.

Gość dfbbcb
o mozesz powiedziec tym swoim ziomkom zeby se lizneli czupaczupsa na wyluzowanie :)

Gość dark fairy lady
moja kolezanka jest tak jak ty niska osoba a jej mama poradzila jej ze jak beda jej dogadywac z teo powodu zeby powiedziala tak-MALA TO WALIZKA A JA JESTEM TYLKO NISKA! i podzialalo!=]powodzenia!