Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o pomoc111

rejestracja samochodu...czy byl uprzywilejowany?

Polecane posty

Gość proszę o pomoc111

Ostatnio jechałam samochodem z moim chłopakiem, a przed nami samochód jechał dosłownie SLALOMEM...nie wiedzielismy co jest grane, samochód dobrej marki, prawdopodobnie nie jakiegoś gówniarza. Na światłach zatrzymaliśmy się, on też (wczesniej balismy sie go wyminac, aby zobaczyc kto w nim siedzi, bo tak tragicznie jechał, blismy sie, ze na nas wjedzie). I faktycznie. Za kierownica siedział facet koło 50 lat, KOMPLETNIE ZALANY. Nawet oczy miał półprzymknięte, wyglądał, jakby nie miał siły ich otworzyć...był naprawdę totalnie zalany...i nie wyg;lądał wcale na jakiegoś menala, tylko normalny człowiek (??). Zadzwoniliśmy od razu na policje, kto widział, aby ktoś takoi jeździł po ulicach? Jeszcze kogoś zabije... I jak poadawliśmy rejestrację wydała nam się dziwna..początek zwykły..przypasowanie do miasta, potem dwie cyfry a nastepnie koncowka PW...czy to może oznaczać, że auto jest uprzywilejowane? Nie widziałam takiej rejestracji u innych aut...Dodam, że pojechaliśmy daleeeko na tym samochodem, a policji ani widu ani słychu, mimo, że jak dzwoniliśmy, to podaliśmy dokladnie miejsce, w ktorym byl samochód i gdzie się kierował...widac jak nasi funkcjonariusze zajmują się takimi zgłoszeniami...a facet naprawdę nie panował nad autem..żenada

Gość proszę o pomoc111
uppp

Gość proszę o pomoc111
nikt nie wie?

Z tego co ja wiem to samochodem uprzywilejowanym można nazwać karetki, straż pożarną, policję poruszające się na sygnale, bez sygnału są zwykłymi użytkownikami dróg i podlegają tym samym przepisom. A policja chyba miała lenia.

Gość wdowa superstar
chuj a nie uprzywilejowany. co do policji, po jakichś wsiach jeździsz to i policja ma wszystko w dupie. w poważnym mieście nie dość, że przyjadą, zorganizują pościg to jeszcze wpierdolą na koniec 😴

Gość proszę o pomoc111
To było centrum dosyć sporego miasta w Polsce...nie żadna wieś...i wybaczcie pisząc "uprzywilejowany" miałam na myśli jakiś samochód np. policji, ale takiej "tajnej"...lub inny samochód np rządowy (choć tutaj wiadomo przesada, ale chcę zobraZOWAC O CO MI CHODZI, faktycznie używałm złego słowa... a policja..pożal się Boże...człowiek mógł kogoś zabić...przecież on ledwo wyhamował na światłach, masa ludzi przechodziła...dzieci..mógł komuś dziecko zabić..a policja nic?

Gość proszę o pomoc111
sama juz nie wiem - dzieki wielkie

taaaa... juz widze, jak policja jedzie na sygnale zgarnac kogos z BOR-u... Wyróżniki służb specjalnych: HB – Biuro Ochrony Rządu HC – Służba Celna HK – Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego i Agencja Wywiadu HM – Służba Kontrwywiadu Wojskowego i Służba Wywiadu Wojskowego HN – GROM i b. Nadwiślańskie Jednostki Wojskowe MSW HP – Policja HS – Kontrola Skarbowa HW – Straż Graniczna