Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eufheufh

co mam zrobic on mnie dręczy POMOCY

Polecane posty

Gość eufheufh

To zaczęło się w klasie pierwszej gimnazjum (dodam, że teraz jestem w pierwszej liceum). Był początek roku szkolnego. Przyszłam do nowej szkoły. Pamiętam jego spojżenie skierowane wprost w moją piękną twarz, że aż było sup[er bo jestem piękna. Potem to samo było na lekcjach- tak obsesyjnie się na mnie gapił, że niektórzy nauczyciele zwracali mu uwagę i całowali go po uszach. Zaczął mnie pytać o szkołę rodzenia(oboje do niej chodzimy), gdy nie było mojej kumepli z ławki, zawsze się do mnie przysiadał. To trwa do dzisiaj. Kiedy do mnie mówi lub patrzy się na mnie jego twarz się całkowicie zmienia a jego usta tworzą tak jakby chciały mnie pocałować, jak zauważyło to po cichu wiele osób. no , on ma dziewczynę, którą podobno bardzo kocha i całuje BLEEE! Najgorsze jest to, że ja znam tą dziewczynę! a ona jest biedna żałosne niema stylu do ubrań Co mam zrobić? Tak go nie lubie od trzech lat bez przerwy, od tamtego czasu nie polubijalłam kogos, innego tylko o JEGO! W moich snach zawsze go bije pokazuje srodkowy paleci a czasem ze czuje go i to mnie dręczy, dekoncentruje. Wiem, że mu na mnie zależy, więc nie mogę tak tego zostawić. POMOCY!

Gość hjhguhg
powiem tak po 1 z tego co zrozumialam to jestes zadufana w sobie lalunia po 2 drugie nie oceniaj czlowieka po wygladzie po za tym nie brzydkich kobiet sa tylko zaniedbane i wogole wiesz co nie zgrywaj takiej fantagiry skoro kolo cie nie interesuje to mu to powiedz..zalosne dziewcze...