Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mamusia 23

Jestem w ciazy a dzisiaj zaczelam krwawic...prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość juz mamusia 23

Witam, test robilam w dniu kiedy miala sie pojawic miesiaczka, oczywiscie sie nie pojawila a test wyszedl pozytywny, dzis mija 2 tyg odkad zrobilam test i dzis zaczelam krwawic...wyglada to jak zwykly okres i brzuch mnie pobolewa...czy to znaczy ze juz nie jestem w ciazy ? :( bardzo sie boje...:(

Gość ****daj
trzeba było powtórzyć test, być może ten pierwszy pokazał Ci błędny wynik...

Gość taka sobie karolajna
najprawobniej tak ... samoistne obumarcie zarodka 80% kobiet zanim urodzi dziecko ma cos takiego glowa do gory dla pewnosci idz do lekarza jutro poniedzialek i zapytaj

Gość dak do
prawdopodobie bylas w ciazy,moj lekarz mowil mi tak,ze po holere w ogole te testy sa w aptekach,kiedys kobieta szla do ginekologa,i dopiero ginekolog stwierdzal ciaze,a testy wykrywaja bardzo wczesne ciaze,a to normalne ze kobieta moze na poczatu stracic ta ciaze,wiekszosc kobiet nigdy przedtem nie wiedzialo ze byly w ciazy,cialo usowa jak jest wada genetyczna,taka nasza natura

ja bym pojechała do szpitala i zrobila badanie-mimo wszystko mozesz dalej przypuszczac,ze jestes w ciązy tylko cos sie złego dzieje.A jesli nie chcesz,idz jutro do lekarza...trzymam za Ciebie kciuki!

Nie wiem na co Ty czekasz, powinnas jechac na izbe przyjęc, zbadają Cię, moze masz tylko krwiaka, albo kosmówka sie odkleja, moze z dzieckiem wszytsko w porządku, na co Ty czekasz?

Gość straconajesteśjuż
biegiem do spzitala , na co czekasz???!! no nie moge , jestes w ciaży krwawisz i na kafeterii sie pytasz co jest , ząałosna jesteś , ja bym w mgnieniu oka do szpitala juz jechala!

Przecież w niedzielę pogotowie też urzęduje. W takich sytuacjach nie siedzi sie na kompie tylko sie leci na pogotowie. Tam mogą Cię położyć na parę godzin, przebadać, jak trzeba - dać leki na podtrzymanie itp. Kazda godzina sie liczy. Mam nadzieję, że sie juz tu nie pojawisz, bo wlasnie zakladasz buty i jedziecie na pogotowie.

Gość deli26
może to być samoistne poronienie. Daj znać jak wrócisz ze szpitala