Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokra cuzpryna to ja jasmina

dlaczego tak sie zahcowuje jak jakis mutant...

Polecane posty

Gość mokra cuzpryna to ja jasmina

moj chłopak jest w gangu szkolnym nazywa sie ( fristajlo) maja taki klub on przy klubowiczach do mnie mowi laska za dupe czyma i wogule ale jak sami jestesmy jest romantyczny i wogule niesmialy wiersze pisze i jak bylismy na balu szkolnym siedzialam na basenie na krawendzi z kumeplami gadalsmy bo jedna zle sie czula wjec szyliszmy na dwor i podchodzi i zaczelismy sie klucic bo mowilam dlaczego sie zachowuje tak przy nich no i mnie wepcnol do basenu potem wrzyscy weszli na dwor zobaczyc fajarwerki i sie smiali bo przesz sukienke bylo widac bo niezaluwazylam stajniku robili mi zdjecia a moj chlopak sie smial i jadl jablka a moja blizniackza tesz siie smiala :(

Gość żuć gooo
to jest kolejny rzyklad na to ze twoj facet zgrywa pakerka przy ekipie ale sama widzisz w rzeczywistosci to jest cipka wali popisuwe i tyle ale z tym wrzucaniem do basenu to przegiol ja bym go zucila odrazy i jeszcze szczelila mu w pysk za to

Popisuje się przed kolegami i zachowuje jak idiota... z tym wepchnięciem do basenu to przegiął. Zastanów się czy chcesz być z takim dwulicowym facetem

Gość a po polsku mozecie napisać
bo nie znam tego narzecza