Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajestem

jestem z szóstym dzieciątkiemw ciązy

Polecane posty

Gość ajajestem

Gość ajajestem
troche mi jest ciezko bo maz nie uznaje antykomcepcji i mi zabrania bo uwielbia mnie ciezarną wtedy patrzy na mnie czule

Gość ajajestem
czy wasi męzowei tez są tak zboczeni bo inaczej tego nie nazwe za kazdym razme jak mu mówie że zaszłam to cieszy sie kaze mi sie rozbierac całuje moj brzuch a jak mi rosnie prosi abym chodziła nago bo uwielbia moj brzuch czy on jest normalny?

to przygotuj sie na kolejna szostke z tym wariatem ...:O

Gość ajajestem
nie no wiem ze nie moge rodzic i chodzic ciągle zbrzuchem ale on w tym czasie ejst najcudowniejszy na swiecie głaska mnie oglada moj brzuch i seksi sie 3 razy na dzien

Gość ajajestem
ja przyjdą do ans goscie lub tesciwoei przytula mnie odsłania moj brzuch i mówi jaka jego zona jest cudna rodzi mu dzieci i slicznie wyglada

Gość ajajestem
dla mnie tez nie ejst to normalne ale wiesz jaki on jest wtedy czuly to mi wyngradza moje niedogodnosci zwiazne z ciąża i rodzeniem wiem finansowo jak narazie nie jest az tak źle ale dom mamy jesc co mamy w co sie ubrac jest tylko ja za kazdym razem jestem osłabiona bardzo

Gość olivka123
Sorry, że zmieniam temat ale jak z twoją pochwą po tylu porodach??

Gość ajajestem
pochwa jest ok szybko wraca do prawidłowego stanu

Gość to nie jest normalne
tzn. jeśli chcecie mieć dużo dzieci i was stać to ok, ale nienormalne jest jego zachowanie

Gość zimno mi trochę
eee,ja się na tym nie znam-ale jest jakaś dewiacja seksualna która polega na tym że podnieca tylko kobieta ciężarna?:D jak nie jesteś w ciąży to też tak często chce seksu czy tylko jak jestes w ciąży,bo z tego co piszesz to wynika że to ciąża wyzwala u niego pożądanie:O

Gość Patologia11
Jeśli to nie prowokacja, to lecz się psychiczna, zakompleksiona istoto wraz z tym swoim rozpłodowym buhajem. Robicie krzywdę dzieciom, kto im później zapewni byt i wykszatałcenie? Zrobić dziecko to nie sztuka. Regularna patologia! Żal mi Ciebie.

Gość ajajestem
juz z nim wiele razy rozmawialam ale on zawsze mówi kochanie taka jetes wtedy piekna i w ogole slodzi a moja tesciowa na mnie krzywo patrzy jak jej mówiłam ostatnio z ejestem w ciązy to jakby obrazona była

Gość ajajestem
poza ciążą tez sie kochamy ale bardziej u niego widac ta miłosć i pożadanie jak mi brzuch rosnie

Gość zimno mi trochę
poza ciążą tez sie kochamy ale bardziej u niego widac ta miłosć i pożadanie jak mi brzuch rosnie zastanawiające.... i każe ci chodzić nago? jak to robisz przy szóstce dzieci?

Gość ajajestem
a te spojrzenia rodziny i docinki a i zachowanie mojego meża np podczas akrmienia wyjmuje obie moje piersi zeby kazdy widzial ech

Gość zimno mi trochę
a skad ja mam wiedzieć czy to prowokacja znam rodzine która ma 13 dzieci więc jak widać można zboczeńców też na świecie pełno:P

Gość ale po co
to PROWOKACJA głupia Pamiętam jak dokładnie te same słowa mówiła ta od dzieci schowanych w beczkach po kapuście. PO CO PODSZYWASZ SIĘ POD TĘ BABĘ???? BAWI CIĘ TAMTA SYTUACJA??? TO ZBOCZENIE JAKIEŚ

Gość mxznc zmn
Cos mi się zdaje,ze to bujda.Ale jezli prawda to nei zycze ci wszyskiego najlepszego,bo jestescie rodzina dzieciorobow,do tego naciągająca panstwo.Ty do garow i dziecmi sie zajmij. Ale i tak to nie jest prawda,to prowokacja.

Gość robisz sobie jaja bos glupia i
mało wiesz o swiecie. Szostka to np u wspolczesnej francuskiej arystokracji norma, poczytaj, posłuchaj.

Gość ajajestem
nie naciągam państwa mąż pracuej i utrzymuje nas nie biore zasilkow żadnych

Gość mxznc zmn
ajajestem ;-) mało rodzin przy szostce dzieci nie bierze zadnych zasiłkow.Twoj maz musiałby z milon zł zarabaic aby tak było.A jakby tak było to wydaje mi si,eze byłąbys na tyle inteligentna osoba,ze takich postow bys nie pisała i w ogole nie przebywała na takim forum,bo zajmowałabys sie jak nei dziecmi,to byłabys z mezem.Prowokocja

Gość a moje zdanie jest takie
że to prowokacja i to nieudana. Czy następny topik założysz, że masz 9 albo 12 dzieci? Poczytajcie sobie tutaj - to zapiski z wczoraj - pewnie tej samej panny:P http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3994544