Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girl0000

nie wiem co robic naprawde

Polecane posty

Gość girl0000

swędzi mnie pochwa. fakt ze mniej niz wczoraj i przed wczoraj... ale wewnątrz łechtaczki mam takie krosty są one takiego koloru jak łechtaczka, ale gdy wejde do wanny to sa one takie białe ale wygląda to jak pęcherzyki poparzone.. całkiem inaczej niz przy grzybicy. mam 17 lat, boje sie isc do gina bo boje sie ze on powie mojej mamie ze nie jestem juz dziewica... ona by mnie zabiła, wspołżyłam tylko 2 razy ale wiecie... nie zrozumie tego bo ona ciagle mowi z emam na to czas. Obok łechtaczki mam tylko czerwone... moze to jakies zapalenie? a m,oze jestem uczulona na żel do higieny intymnej. Kupiłam Nowy... ;> prosze dziewczyny pomozcie mi... znacie jakeis domowe przepisy zeby to usunac... strasznie sie boje ;((

Gość taka sobie karolajna
masz uplawy ? hmmm moze masz odparzenie czy cos w tym stylu zmien zel do higieny intymnej uczulaja te kolorowe barwione najlepeij z rumiankiem chciaz podobno on tez uczula ...ja mialam takie cos przy odparzeniu upal no i stringi ze zlego materialu plus bardzo obcisle spodenki a bylam w podrozy wiec samo za siebie mowi przejdzie ci zreszta mozesz isc do prywatnego ginekologa to nie sa czasy ze ginekolog papla wszystko ja bym poszla nawet sama i powiedziala ze mama nie moze masz 17 lat to nie 14

Gość girl0000
no w sumie racja, ale ide jutro z mama do gina w sprawie piersi.. i mysle czy mu o tym nie pwoeidziec ale boje sie ze kapnie mamie :/ ile cie to swędziało? ja sie boje z eto grzybica bo podbne sa te pęcherzyki, ale nie takie same. I tylko je widać jak zamocze sie w wodzie. Mam żel z LILII wodnej...

Gość ciekawosc stopien do piekla
a czemu w sprawie piersi?

Gość tgryhutfy
No przeciez zapyta się Ciebie czy juz wspolzylas, wiec mama sie dowie.

Gość malaaaaa
mozesz miec zapalenie czyli grzybice....nie znam domowych sposobow....ja mialam takie zapalenie od zelu do kapieli ktory mnie uczulil...lekarz zabronil mi go urzywac i przepisal masci, tabletki....mozesz sobie sama kupic w aptece masc clotrimazolum czy jakos tak i smarowac ale nie wiem czy Ci sama masc pomoze bo tabletki o tej nazwie sa chyba juz na recepte

Gość malaaaaa
masz 17 lat i z mama idziesz do ginekologa?? masakra....to zrob sobie sama termin na anstepny dzien i idz bez mamy i niech Cie przebada....

Gość moja radaaa
musisz o tym jednak powiedzieć mamie :(

Gość malaaaaa
a i sa jeszcze Lactovaginal te to lekarz mi polecil zapobiegawczo...ale mozesz tez sobie kupic bo sa bez recepty

Gość malaaaaa
ja nie rozumiem naprawde...ok idziesz z mama ale czy mam musi z toba do gabinetu wchodzic?? nie moze poczekac na zewnatrz? A ty zawsze mozesz powiedziec lekarzowi ze nie chcesz zeby mama sie dowiedziala...jak lekarz jest normalny to napewno nie powie ja majac 17 lat tez bylam u ginekologa-bez mamy!

Gość girl0000
no ja wchodz\e do gabinetu bez mamy. tylko boje sie ze on ja moze zawolac powiedziec jej co mi jest i w ten sposob sie dowie ze juz dziewica nie jestem. a to zapalenie samo nie przejdzie jesli nie ebde stosowac ju7z tego zelu?

Gość girl0000
ahaa i w jakiej cenie jest ta maśc?

Gość girl0000
hey hey... !! piszcie dziewczyny

Gość natka manatka
uczulenie infekcja opryszczka kierunek --> ginekolog fakt, mozesz na poczatek lykac lacibios femina, stosowac lactacyd femina czy inny z kwasem mlekowym, przemywac tantum rosa i smarowac clotrimazolum lub alantanem lagodzacym, ale jak objawy nie przejda to do gina. a w tym wieku to przeciez sama mozesz chodzic, nie widze problemu....

Gość natka manatka
aha, clotrimazolum kosztuje ok 3 zl, lacibios femina ok 20zl, lactacyd nie wiem, bo nie uzywam, alantan ok. 5, tantum rosa niecale 3 zl za saszetke. ceny narzucaj apteki

Gość girl0000
a jesli bede myc to zelem do miejsc intymnych przejdzie mi? moze to zwykłe zapalenie... koleżance samo zeszło

Gość girl000
powiem że ona jest czerwona, moze to jakies zapalenie, szczerze to na grzybice mi nie wygląda ;P fakt ze swędzi od czasu do czasu, troszke poszczypi jak sprawdzam co z nia jest... ale nie ma zadnych kropek, tylko zaczerwieniona jest.