Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no more lies

Czy mam prawo być zła?

Polecane posty

Gość no more lies

Wczoraj zaprosilam mojego mężczyznę na walentynkową kolacje. Zrobiłam jego ulubionego kurczaka. Cały poranek spędziłam w kuchni. Potem nałożyłam sukienkę w której bardzo mnie lubi i czekałam z niecierpliwością i wiecie co? Zjedlismy kolacje polezelismy z dwie godzinki i on poszedł spać ;/ mimo tego że nie za często możemy pobyć sami i pogadać. Dziś za to zaprosił mnie na romantyczny spacer tylko zapomniał mnie uprzedzić że spacer ten trwać bedzie 3 godziny i bedziemy chodzic przez las gdzie śnieg jest do kolan. ;/ Jestem przemarźnięta zła i czuje się tak jakby mój facet nie umiał się mną zaopiekować

Gość no more lies
no i w sumie troche sie na niego wkurzylam i pokrzyczałam ... i nie wiem czy mam go przeprosić

Gość kanda
facet i tak się postarał, a ty jeszcze z mordą do niego.

Gość no more lies
postarał wiem ale ja naprawdę zmarzłam i byłam zła

Gość a o co chcesz byc zla
o to ze ma dla Ciebie czas? zle ci bylo na spacerze trzeba bylo powiedziec po godzinie ze chce do domu bo zimo i musi cie rozgrzac a nie jak debil po sniegu kolejne 2 h lazic....

Gość aagnieskaa
Hm, przeproś go i wytłumacz aby cie uprzedzał o takich rzeczach... Wg. powinien poinformować, ale to facet... Sporo ich takich...

przesadzasz. faceci tacy sa. to sa kosmici i niekumaja wielu rzeczy, co nie znaczy, ze roia cos w zlej wierze. oni po prostu nie potraia zachowac sie i pomyslec, tak jak robia to kobiety

Gość sesjonka
a to nie moglas mu powiedziec, nawet juz w trakcie spaceru że chcesz wracac, bo ci zimno itp? pogadaj z facetem, przepros go ze krzyczalas ale powiedz tez ze mialas swoje powody, co ci sie niepodobalo, to chyba nie takie trudne????

Gość baka usagi
nie widzę powodu do bycia złą :o jak ci tak zimno było to trzeba było powiedzieć, po to ci bozia buzię dała.

Gość no more lies
eh czemu faceci są w tym kraju bronieni

Gość no more lies
eh i znow ja go muszę przeprosić. On nie jest zły ale taki za mało błyskotliwy

Gość vkoj ojiouji huh
to znajdź sobie innego fagasa a nie zaśmiecasz forum

Gość tyroksyna
"eh czemu faceci są w tym kraju bronieni" a czemu mają nie być, jeśli nie zawsze wina leży po ich stronie tylko po stronie przewrażliwionych na swoim punkcie bab?

Gość aagnieskaa
Nie są bronieni, poprostu tacy są.. nie rozumieją kobiet ... kobiete tak naprawde zrozumie tylko druga kobieta ;P To nie nasza wina że faceci na ogół chcą dobrze a im nie wychodzi :)

Nie potrzebnie na niego nawrzeszczałaś. Chcesz znac powód dla którego mogłabyś to zrobić? Patrz na mój przypadek! Facet nie kupił mi wczoraj NIC na Walentynki, mimo że ode mnie co nieco dostał, powiedział że on nie wie co i jak chcę to możemy iść do jakiegoś sklepu i sama sobie wybiore... (dziękuję bardzo za wymuszane prezenty), póżniej siedział cały czas przy komputerze, a ja przed TV, mimoże że widujemy się praktycznie tylko w weekendy... mało?! Dalej - zero sexu bo on zmęczony, jemu się nie chce... poszliśmy spać a rano jeszcze narzekał na wszystko i tak mnie wkurwił, że jak wróciłam do domu to się popłakałam i mam go dość!! Chce zerwać z nim!! A on pczywiście myśli ze wszytsko pewnie jest ok i już się dziś zapewne do mnie nie odezwie. Może jestem głupia ale nic sie na to nie odezwałam, a może powinnam nakrzyczeć!?

Gość no more lies
ja nie jestem przewrażliwiona ale czasami faceci są tacy nieodpowiedzialni...

Gość no more lies
bo my kobiety jesteśmy głupie. Boimy się być same. Wolimy tkwić w tym gównie

czemu sie ich broni? a co mamy ci przytaknac i powiedziec tak masz sie o co wsciekac jest straszny...zostaw go bo przeciez nie ma prawa byc zmeczony i sie polozyc w walentynki jak czlowiek tylko ma skakac i latac w kolo Ciebie az mu pozwolisz isc spac....to ze Cie wzial na spacer to okropna zbrodnia jak on w ogole mogl...co za dran znalazl czas dla Ciebie i zabral Cie na spacer musisz mu zrobic mega awanture i go zostawic jak on smie w ogole... zastanow sie nad soba...

Gość no more lies
nie no liczyłam że troche się postara po swoich wyskokach na bok i się zmieni

Gość aagnieskaa
Facetów trzeba szkolić...

Gość tyroksyna
"bo my kobiety jesteśmy głupie. Boimy się być same. Wolimy tkwić w tym gównie" nie mam pytań, współczuję jedynie facetowi :o :o

Gość aagnieskaa
Eh, skakł na bok? Mój raz skoczył i żałował że się urodził jak się ze mna spotkał i od tego czau mój się zmienił... i całe szczęście.

za skoki na boki mozesz byc zla....ale na cholere tkwisz w zwiazku z facetem ktory cie zdradzal? zrobil to raz zrobi i drugi bo wie ze zadnych konsekwencji nie bedzie przeciez raz wybaczyla to i drugi tez wybaczy...