Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aldonnka777

Czmu on tak ma?

Polecane posty

Czasami zachowuje sie jakby kochał mnie nad życie, ciągle dzwoni do mnie, chce się ciągle spotykać itp., a czasami zachowuje sie jakby miał mnie kompletnie w dupie, potrafi nie odzywac się kilka dni, a jak juz zadzwonie to gada ze mną na odpie**ol. Czemu tak ma? Czy to normalne?

Gość hhehhe
nie przejmuj się, to normalne... mój chłopak tez tak ma i na poczatku sie tym przejmowałam ale mozna sie przyzwyczaic ;/

Ja juz jestem z nim 1,5 roku w sumie zawsze tak bylo. Tak jak teraz, wczorajsze walentynki to byla tragedia, on przy kompie, ja przed tv, super bylo mi patrzec na jego plecy, oczywiscie zero sexu bo jemu sie nie chce, rano zawiozl mnie do domu i tyle... teraz cos napisal na gg, jakby nigdy nic, a ja tu lezki jakies i smutek, a dla niego to no przeciez nic sie nie stalo...

Gość hhehhe
przepraszam ze dopiero teraz... wiem doskonale jak to jest... dla mnie wczorajsze walentynki to też była porażka, zresztą prawie zawsze jak do mnie przyjeżdza to siedzi przy kompie... zawsze jakas wymówka ze musi cos zrobić, zaraz patrze a on gra w gre... świetnie :( tak ze nie martw sie, nie tylko twój chłopak tak ma... ja ze swoim jestem ponad 3 lata...

Gość hhehhe
może i nie każdy facet taki jest, ale cóż, takich mamy i ich kochamy :) trzeba to jakoś przetrzymac :) ja z moim juz nieraz na ten temat rozmawiałam, na chwile pomagało ale wiesz jak to jest... ;/

U mnie to samo, gadac sobie moge, na chwile sie poprawi i dalej to samo, ale prawda jest to co pisal GRAY w swojej ksiazce KOBIETY Z WENSU FACECI Z MARSA", faktycznie tak jakby sie chcial nie raz schowac do jakiejs nory i do nikogo nie odzywac a jak juz z niej wyjdzie to milusi jak nigdy.

Denerwuje mnie tu jak niektórzy piszą, że jak Cię nie chce ruchać więcej niż raz na tydzień to na pewno ma inną itp... LUDZIE!! Przecież nie każdy facet chce i może to robic codziennie... W ogóle tu niektórzy chyba życia nie znają, a przede wszystkim nie znają nas i opisywanych przez nas problemów tak dobrze jak my same...

Gość tortura bez czarnego
Tak jak teraz, wczorajsze walentynki to byla tragedia, on przy kompie, ja przed tv, super bylo mi patrzec na jego plecy, oczywiscie zero sexu bo jemu sie nie chce, rano zawiozl mnie do domu i tyle... teraz cos napisal na gg, jakby nigdy nic, a ja tu lezki jakies i smutek, a dla niego to no przeciez nic sie nie stalo... najpierw masz tyle zalu do swojego faceta a potem probujesz go jeszcze tlumaczyc (albo sobie cos wytlumaczyc - tak to wyglada). dziwne:o jaki mars? jaka wenus? twoj facet po prostu ma cie gdzies:o

Gość lfjvknf
Mój caly dzien w walentynki przegral caluski dzien sobie na kompie w metina 2 gre ;/

A mojej koleżanki facet rucha się z nia ciągle praktycznie, jak ona to ujęła... robia to jak króliki... I co, niedawno okazało się że ją zdradza... i co wy na to!?!? Może i usprawiedliwiam swojego faceta albo chce sie po prostu poczuc lepiej ale nie zawsze brak zainteresowania oznacza zdrade a nadmiar zainteresowania wielka milosc...

Gość hahahaha dobreee dobreeeeee
tlumacz go/i sobie dalej:o