Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaAntosiA

zabawki dla 2latka

Polecane posty

Gość mamaAntosiA

witam, syn właśnie kończy 2latka. Jakie zabawki polecacie? Czym Wasze 2-2,5letnie dzieci lubią się bawic ? pozdawiam

tablica i kreda blok i kredki farby wycinanie przyklejanie sanki :P lalka wózek kasa taka jak supermarkecie warzywa owoce i inne z modeliny...

1. puzzle /wersja gigant/ 2. układanki drewniane 3. klocki typu \"lego\" wersja też większa, klocki drewniane 4. kuchnia, garnuszki, talerzyki, kubeczki,łyżeczki itp. zabawa w kuchnię 5. kredki, blok, naklejki 6. edukacyjne wszelakiego typu: od garnuszka z otworami różnego kształtu do edukacyjnej kostki 7. zabawki z dżwiękiem, cymbałki 8. lalki dzidziusie i aktualnie Barbie:) 9. maskotki: żaba, misiu, Prosiaczek i Kubuś:) Hmmmm... tylechyba u nas jest w ciągłym obiegu:)

Gość a ja nie lupię
ehh to wszystko mam i już oblatane :/

Gość moja ma tak
-ciastolina+maszynka do wzorkow -drewniane puzelki-mama i tata, male i duze zwierzatka,jak sie ubierac -banki mydlane -tunel rozkladany z materialu -mazaki-ostatnio z dwiema roznymi koncowkami-gdzie z jednej strony sa wzorki-srducha,zwierzatka... -male dzikie zwierzatka,zwierzatka domowe, ... -ksiazeczki-mnostwo