Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro jest ten dzien

pytanie odnosnie spirali

Polecane posty

jutro mam miec zalozona spirale, a dzisiaj dostalam okres no i boje sie ze bedzie sie ze mnie lalo strumieniami , no i nie wiem czy powinnam sie jakos specjalnie zabezpieczy , czy dla lekarza to normalka ze przychodzi kobieta z okresm hmmmm. troche to krepujace chcialam sie zapytac jak u was wygladalo zalozenie spirali , no i co z tym okresem? lekarz zaproponowal mi znieczulenie tylko zapomnialam sie zapytac w jakiej postaci bedzie to znieczulenie? bede wdzieczna za pomoc, zebym mogla spokojnie dzisiaj zasnac:)

Gość kotka222
witaj! ja mam zalozona spirale z miedzia juz ponad rok, chetnie odpowiem na twoje pytania:) jesli chodzi o okres to nie masz co sie martic lekarz jest przeciez na to przygotowany, choc moja lekarka jak przyszlam w pierwszy dzien okresu to kazala mi przyjsc za 2 dni i dopiero wtedy mi zalozyla. ja nie mialam zniczulenia wiec troche mnie bolalo zakladanie , zaraz po mialam bigunke i bylo mi niedobrze

no ja akurat nie moge przyjsc za dwa dni bo moj lekarz przyjmuje tylko w poniedzialki , kurde troche sie boje tymbardziej ze jestem bardzo delikatna bo mam tylozgiecie macicy no i jeszcze nie rodzilam dolem, tylko mialam cesarke , ale tabletki prawie zrujnowaly moj zwiazek wiec czas na zmiany :)

Gość ale mam stresa
no i najgorsze ze leje sie ze mnie strumieniami:\ a dziewczyny ktore macie tylozgiecie, spirala wam nie dokuczala? ja przy niektorych pozycjach odczuwam bol i boje sie ze sie okaze ze bede musiala po tygodniu wyjac spirale