Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_zabciaaaaa

wszyscy z kafe mnie olali!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mala_zabciaaaaa

spodobal mi sie pewnien mezczyzna, wzielam od niego nr ale dal tylko gg ze wzgledow ostroznosci. bardzo fajnie nam sie pisalo a godziny uplywaly...jednak on nei chcial dac mi nr tel. po kilku dniach zamilknal i nie widac go od 10 dni na gg. zostawialam wiad. ale nie odpisal, nawet nei wiem czy w ogole byl na gg. od znajomego zdobylam jego numer telefonu i napisalam sms-a co sie z nim dzieje, co slychac i ze ta cisza zaczyna mnie martwic. minelo kilka godzin i nie odpisal. nie wiem czy mam go usprawiedliwiac ze np nie ma kasy na koncie czy po prostu myslec ze nie chce. powiedzcie mi co o tym myslec?

Gość fatoom
Oczywiste, że nie chce!!! Jesteś strasznie namolna!!

Gość a przyszło Ci do głowy
że może ma już kobietę?

Gość ciocia dobrarada
odpuść sobie go, bo ewidentnie Cie unika

Gość jak sie nie budzisz w nocy
jak go dręczysz tak jak nas, zakładając drugi identyczny topik, to wybacz, nie dziwię mu sie :P

Gość ruda wiedzma
Co mamy ci napisac? Ze on bardzo chce miec z toba kontakt, ale ukradli mu telefon i komputer? Albo spadl z lozka i doznal amnezji? Olal cie po prostu, wiec odpusc sobie i jego i ten durny topik. A swoja droga, jestes wyjatkowa namolna baba.

Gość edek111
Ile masz lat ?

Gość mala_zabciaaaaa
25

Gość edek111
Na pewno nie masz 25. Daję ci najwyżej 19.

Gość jak sie nie budzisz w nocy
Ja jej daję ok. 15 :D

Gość edek111
:)

Gość mala_zabciaaaaa
ciekawe na jakiej podstawie tak sadzicie. mam pokazac dowod zebyscie uwierzyli? slowo slowem jest

Gość edek111
No dobra, pokaż dowód.

Gość ciemna masa niestety ze mnie
niestety ja zachowalam sie IDENTYCZNIE w stosunku do pewnego faceta... nie chcialam z nim sie zadawac

Gość mala_zabciaaaaa
to bez sensu ze szukam rad u ludzi z kafe. zalozylam drugi topik bo na pierwszym wszyscy twierdzili ze to namolnosc i bezpodstawnie mnie rysowali wiec pewnie nie ma sensu abym i tu sie wypowiadala. ludzie potrafia oceniac dopoki sami nie znajda sie w podobnej sytuacji

Gość edek111
Sorki ale nie potrafisz myśleć samodzielnie i szukasz rad na tak głupi i prosty wątek. Nastolatki mają takie problemy, ale nie, jak twierdzisz 25-letnie kobiety.

Gość Majetta
a może dla tego że niektórzy byli w takie sytuacji - to TAK WŁAŚNIE CI DORADZAJĄ??? pytałaś o zdanie no to je usłyszałaś.. a skoro i tak uważasz swoje no to faktycznie bez sensu była tu Twoja wizyta , bo nie potrafisz wysłuchać krytyki.

Gość mala_zabciaaaaa
i do tego twierdzisz ze jestem glupia nastka. milo....szkoda mi czasu na dogadywanie sie z Toba. dobranoc.

Zostawcie ją... ponoć olaliście temat? Dziewczyna niech nadal wierzy, że to co napisaliście to był stek bzdur, kłamstw i chcecie zrobić z niej kretynkę. Dalej niech wydzwania, pisze itd. Chłopak w końcu zmieni nr. Kiedy to dotrze do ludzi, że rozumek nie idzie w parze z wiekiem....