Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myka

ALLEGRO

Polecane posty

Gość myka

czesc! mam do was pytanie:) mam upatrzony na aukcji pewien sliczny zegarek.Cena startowa to 1 zł. Moje pytanie brzmi czy jesli ta cena pozostanie do konca aukcji i ja zlicytuje za 1.50 a normalnie ten zegarek w sklepie kosztuje 300 zl to aukcja jest wazna ?- koles wysyla mi zegarek a ja place 1.50 tak?? oczywiscie nie bede sie łudzic ze ta cena do konca auukcji taka n zostanei ale to zwyczajne pytanie tak na przyszlosc zebym wiedziala? pomozecie?

Gość myka
??????????

Gość 1 nt stand
no wystawił od złotówki,wiec mozesz za tyle kupic jezeli a) nikt Cie nie przelicytuje,b) nie została ustalona przez niego cenna minimalna( ktora musialabys przebic,a moze to byc nawet 200zł) c) jezeli nie wycofa aukcji

Gość 1 nt stand
podaj linka aukcji to lukne i powiem Ci co i jak jezeli chcesz

Gość myka
aa czyli koles moze wycofac aukcje..

Gość myka
hmm ale musi chyba byc jakis regulamin odnosnie wycofania aukcji? chyba nei moze sobie od tak jej wycofac?

Gość 1 nt stand
no sa dwie opcje a) ktos cie przebije b) wycofa aukcje czego Ci nie życze i co nie jest pewnel :)

placisz tyle za ile zalicytujesz ale do konca tej aukcji jest jeszcze troche czasu wiec na pewno sie nie skonczy na 1,50zl najlepiej poczekaj do konca i w osttanich minutach licytuj

Gość myka
ale chodzi mi tylko o to czy jest mozliwe zebym kupila go za 1.50 gdyby np nikt mnie nie przebil i nie wycofalby aukcji:) czysto teoretycznie pytanm?:P

Gość 1 nt stand
TAK!!!! Napisałam Co wyzej:)

Gość myka
dzieki:P chociaz nie licze na cud bo za taki zegarek jak koles zobaczy 1.50 to nawet gdyby nikt nie przebil to napewno wycofa auukcje:/ ale dzieki z gory za info :)